Skip to main content

Op woensdag 28 augustus startte Futech een nieuwe zonnepanelenwerf op bij Square One in Geel. In dit kantoorgebouw met een capaciteit van 120 personen, waar Tormans Group en IT-bedrijven Netropolix en Covr zich zullen vestigen, zijn er ook werkplekken voorzien voor de assemblage van computeronderdelen.

Futech kreeg de eer om het innovatieve Square One gebouw van zonne-energie te voorzien. In het totaal zullen er maar liefst 365 zonnepanelen van 325 Wp worden geplaatst, samen goed voor een geïnstalleerd vermogen van bijna 120 kWp.

Duurzame partner

Woensdagochtend werd bij aanvang van de werken een kraan aangereden van de firma Cox, een onderneming die sterk inzet op duurzaamheid. Dit komt onder meer tot uiting in de keuze van hun speciale Eco Driving vrachtwagens, die de zonnepanalen naar de werf vervoerden. Met de kraan werden de profielen en zonnepanelen onder de deskundige leiding van werfleider Ugur naar de bovenkant van het gebouw getransporteerd.

365 zonnepanelen

Op vrijdag 30 augustus volgde de eigenlijke montage van de eerste van de 365 zonnepanelen. Tijdens de eerste week van september werd het project afgerond.

Futech wenst de initiatiefnemers van harte te bedanken voor hun vertrouwen en wenst hen alle succes toe bij de ingebruikname van het gebouw.

Fotogallerij

Bezorg ons uw gegevens en we contacteren u voor een vrijblijvende afspraak!

Leave a Reply