Op zoek naar een warmtepompboiler? Ontvang gratis een offerte

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk voor een afspraak.

  Ontdek onze slimme warmtepompboilers

  Wat is een warmtepompboiler?

  Warmtepompboilers gebruiken Lucht/Water warmtepomptechnologie, die warmte uit de buitenlucht haalt om water te verwarmen. Deze methode is veel efficiënter dan traditionele elektrische boilers die elektriciteit gebruiken om water direct te verwarmen. De efficiëntie van een warmtepompboiler kan zo hoog zijn dat slechts een kwart van de energie nodig is in vergelijking met traditionele systemen.

  Waarom kiezen voor een warmtepompboiler?

  Door hun hoge efficiëntie verbruiken warmtepompboilers aanzienlijk minder energie dan conventionele boilers. Dit kan leiden tot een energiebesparing van tot wel 75%, wat een directe besparing op uw energierekening betekent.

  Veel warmtepompboilers zijn uitgerust met slimme sturingstechnologieën die het energiegebruik optimaliseren door zich automatisch aan te passen aan uw leefpatronen. Dit zorgt voor energiebesparingen zonder in te leveren op comfort.

  De installatie van een warmtepompboiler heeft een gunstig effect op het E-peil van uw (nieuwbouw)woning. Bij een verbouwing komt u in aanmerking voor de Mijn VerbouwPremie van de Vlaamse overheid. Als u reeds minder dan 10 jaar geleden al een premie aanvroeg voor een warmtepomp of zonneboiler, zijn er andere voorwaarden van toepassing.

  Warmtepompboilers staan bekend om hun duurzaamheid en hebben over het algemeen lagere onderhoudskosten dan conventionele boilers. Dit draagt bij aan de algehele rendabiliteit over de levensduur van het apparaat.

  Welke soorten warmtepompboilers zijn er?

  Bij Futech kiezen we bewust voor de Edel AIR warmtepompboiler.

  De vloermodellen van onze warmtepompboilers, vervaardigd uit inox, zijn licht en compact.  Dankzij de onverwoestbare aard en hygiënische eigenschappen van inox, garanderen onze warmtepompboilers een lange levensduur en een constante kwaliteit van het sanitair warm water. De fluisterstille en stijlvolle Edel AIR warmtepompboiler is voorzien van het milieuvriendelijke koudemiddel R290 (propaan).