Ontvang gratis een offerte

Vul het onderstaande formulier in en we bellen je zo snel mogelijk voor een afspraak.

  Nooit meer stoppen om te laden

  Een thuislaadsysteem is niet alleen voordelig, maar ook zeer comfortabel. Gedaan met laden aan publieke, dure laadpalen: zo kunnen jouw wagen en jouw portemonnee weer opladen. En via een handige app volg je het verloop van het laadproces. Ontdek alles wat je moet weten over laadpalen bij jouw thuis!

  Maximaliseer je zelfverbruik

  Indien je thuis een zonnepaneleninstallatie hebt, kan je met de slimme laadmodus ervoor kiezen om enkel te laden wanneer je een overschot aan zonne-energie hebt. In plaats van je overtollige stroom aan een minimumprijs op het net te zetten, vermijd je zo dure laadkosten door je voertuig op de meest ecologische manier op te laden.

  Europese top in de EV laadpaalmarkt

  Een laadpaal is meer dan alleen hoe hij eruit ziet. Ook de binnenkant telt. De laadpalen die wij plaatsen, bevatten iLumen technologie. Deze technologie is bekroond met de befaamde ‘Top Electric Vehicle Technology Solutions Provider in Europe 2023’ award. Zo garanderen we een innovatief product van topkwaliteit!

  Ervaar het comfort van een eigen laadpaal

  Volg het laadproces op

  Met de unieke iLusmart app kan je met één druk op de knop je laadsessie starten en beëindigen, de actuele status en kosten van je huidige laadsessie opvolgen en de statistieken van je afgelopen laadsessies bekijken.

  Laad goedkoper op

  Dankzij de slimme sturing van energiemonitor iLusmart en de bijhorende iLusmart app laad je je voertuig goedkoper op. De energie die je zelf produceert is immers een stuk goedkoper dan de stroom van een openbare laadpaal. iLusmart verdeelt het beschikbare vermogen op een intelligente manier om efficiënter te laden en overbelasting (extreme pieken) te voorkomen.

  Universele laadpas

  Krijg toegang tot het grootste laadnetwerk van Europa. Met onze universele laadpas kan je direct en eenvoudig laden, waar je ook bent! Je hebt keuze uit het netwerk dat het beste bij jouw past. Met de bijbehorende app vind je vervolgens openbare laadpalen in heel Europa en krijg je actuele informatie over beschikbaarheid, laadsnelheid en tarieven.

  Veilig laadproces

  Een laadmodule is veiliger dan opladen met een gewoon stopcontact. De module is speciaal ontwikkeld om elektrische voertuigen op te laden en daar dus ook voor beveiligd. Je kan gebruik maken van de interne foutstroommeting zodat je geen dure externe differentieel-schakelaar type B hoeft te installeren.

  Op bestaande infrastructuur

  De iLucharge bestaat uit een laadmodule die wordt aangesloten op een bestaande elektriciteitskast of wordt geplaatst als bijkomende kast. Deze is verbonden met een vaste laadkabel die je gewoon uit de muur kan halen. Je bent dus niet verplicht om een laadpaal aan te schaffen.

  Frequent gestelde vragen

  Zijn de huidige laadpalen toekomstgericht? En houden jullie rekening met groeiscenario’s?

  Alle innovatieve oplossingen van Futech zijn ontworpen met het oog op de toekomst. Niet alleen nieuwe maar ook bestaande producten communiceren naadloos met elkaar en zijn oneindig uit te breiden. Dankzij updates spelen we snel in op nieuwe softwarematige eisen.

  Neemt mijn laadpaal stroom van mijn zonnepanelen?

  Onze laadinfrastructuur is geschikt voor verschillende laadprogramma’s. Zo kan je perfect instellen om je elektrisch voertuig enkel met overtollige zonne-energie op te laden. Ecologischer kan toch niet!?

  Heeft Futech een beheer- en opvolgingstool?

  Ja hoor! Met ons gebruiksvriendelijk beheersysteem kan je laadsessies activeren en stopzetten, krijg je inzicht in de laadsessies, het totale stroomverbruik en zoveel meer.

  Zijn er subsidies voor laadinfrastructuur?

  Jazeker! De laadsystemen die Futech aanbiedt komen in aanmerking voor een belastingsvermindering op de investering, gezien zij slim worden aangestuurd en op groene stroom kunnen laden.

  Premies en voordelen

  Alle premies op een rijtje

  Ontdek van welke premies en voordelen je kan genieten in je gemeente!

  De Futech methode

  Hoe gaan we te werk?

  Wij plaatsen kwaliteit voorop en volgen steeds een stappenplan.

  Kenniscentrum

  De techniek uitgelegd

  Ontdek hoe het allemaal technisch werkt en download de gedetailleerde productfiche.