Ontvang gratis een offerte

Vul het onderstaande formulier in en we bellen je zo snel mogelijk voor een afspraak.

  Batterijopslag voor bedrijven

  Vergroot je onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet door overtollige zonne-energie op te slaan. Geniet van kostenefficiënte energie, zelfs op regenachtige dagen en ‘s nachts.
  Wij loodsen je doorheen het hele proces.

  Verander de manier waarop je bedrijf energie verbruikt

  Zodra je panelen meer produceren dan je verbruikt begint de batterij op te laden. Deze energie gebruik je dan wanneer de stroomprijs duurder wordt of je je distributiekost moet betalen.

  Snellere ROI en lagere energierekeningen

  Slimme opslag

  Sla automatisch én strategisch uw overtollige zonne-energie op. Door de energieopslag vang je het gebruik tijdens piekuren op, maar verbruik je ook zelf opgewekte groene energie ‘s nachts of op regenachtige dagen. Verhoog zo je ROI en minimaliseer je energiefactuur door minder gebruik te maken van het net.

  One size fits all

  Compatibel met alle zonnepanelen. De hoeveelheid opgeslagen energie is afgestemd op persoonlijk energieverbruik. Het systeem kan op zichzelf werken in een standalone functie of kan slim worden aangestuurd. Dat wil zeggen dat de batterij op basis van uw verbruiksgegevens zelf zal bepalen wanneer het tijd is om op te laden en te ontladen.

  Geen verlies van energie

  Onze DC-technologie biedt de meest efficiënte manier om zonne-energie op te slaan. De iLubat is een complete DC-oplossing die energie op een efficiëntere manier opslaat, zonder je kostbare zonne-energie te verspillen. Voor huishoudens zonder zonnepanelensystemen bieden wij verbeterde AC-oplossingen om het hoofd te bieden aan dynamische energietarieven.

  Frequent gestelde vragen

  Welke steunmaatregelen bestaan er voor batterijopslag bij bedrijven?

  De opslag van duurzaam opgewekte energie bij bedrijven komt, mits er voldaan wordt aan enkele voorwaarden, in aanmerking voor de Ecologiepremie+ . Daarnaast bestaan er nog andere steunmaatregelen voor batterijopslag bij bedrijven. Klik hier voor een overzicht.

  Welk batterijsysteem heb ik nodig?

  In functie van je specifieke situatie zal onze Energie Adviseur bekijken welk type batterijsysteem het meest geschikt is. Met het oog op een zo hoog mogelijk zelfconsumptieniveau opteert Futech steeds voor een slim aangestuurde batterijoplossing. Zo kan je optimaal besparen op je energiefactuur!

  Wat is de ideale capaciteit van mijn batterijsysteem?

  Afhankelijk van je verbruiksprofiel en de grootte van je zonnepaneleninstallatie, zal de Energie Adviseur van Futech de ideale capaciteit van je batterijsysteem bepalen.

  Hoe werkt het batterijsysteem?

  Een batterijsysteem slaat overschotten aan zonne-energie op, zodat je deze kan benutten op momenten dat de zon niet schijnt en je dus geen dure stroom van het net dient af te nemen.

  Kan ik een batterijsysteem leasen?

  Ja, u kan uw batterijopslagsysteem ook leasen of huren bij Futech. U betaalt maandelijks een bedrag en wij voorzien een batterijopslagsysteem inclusief keuring en onderhoud. Vraag naar alle voordelen en voorwaarden bij uw adviseur.

  Premies en voordelen

  Alle premies op een rijtje

  Ontdek van welke premies en voordelen u kan genieten in uw gemeente!

  Consultancy

  Hoe gaan we te werk?

  Wij plaatsen kwaliteit voorop en volgen steeds een stappenplan.

  Kenniscentrum

  De techniek uitgelegd

  Ontdek hoe het allemaal technisch werkt en download de gedetailleerde productfiche.