Ontvang gratis een offerte voor een thuisbatterij

Vul het onderstaande formulier in en we bellen je zo snel mogelijk voor een afspraak.

  Energieonafhankelijkheid, ook wanneer de zon niet schijnt

  Sla automatisch je overtollige zonne-energie op en maximaliseer je zelfconsumptie-niveau. Groene energie wanneer je maar wil, zelfs op regenachtige dagen of ‘s nachts! Bovendien minimaliseer je je energiefactuur door minder gebruik te maken van het net. Volg alles op in een handige App!

  Maximaliseer je zelfverbruik

  Energie verkopen aan je energieleverancier aan 4 cent per kilowattuur om later op de avond het achtvoudige te betalen om dezelfde stroom terug van het net te halen? Niet met een thuisbatterij. Sla je zelf opgewekte energie op en verlaag je afhankelijkheid van het net.

  Klaar voor de toekomst

  Met een netgekoppelde thuisbatterij van Futech ben je helemaal klaar voor de toekomst. Laad je batterij op bij lage stroomprijzen en ontlaad deze wanneer stroomprijzen hoog zijn. Met onze 'over the air' updates zorgen wij er vanop afstand voor dat je thuisbatterij optimaal blijft werken.

  AC- en DC-batterijen, van A-niveau

  Een hyperefficiënte DC-batterij, die geen kostbare kostbare zonne-energie verspilt. Of toch liever een netgekoppelde AC-oplossing waarmee je het hoofd biedt aan dynamische energieprijzen? Bij Futech kan je terecht voor beide oplossingen van A-niveau. Waar wacht je nog op !?

  Hou je energierekening zelf in de hand

  One size fits all

  Compatibel met alle zonnepanelen. De geïnstalleerde capaciteit is afgestemd op persoonlijk energieverbruik. Het systeem kan op zichzelf werken in een standalone functie of kan slim worden aangestuurd. Dat wil zeggen dat de batterij op basis van je verbruiksgegevens zelf zal bepalen wanneer het tijd is om op te laden en te ontladen.

  Futureproof

  Met onze slimme AC-batterijopslag bent u onafhankelijker van het net. Daarnaast bent u helemaal klaar voor de toekomst. Bied het hoofd aan dynamische tarieven en laad uw batterij op met goedkope stroom van het net.

  Slimme opslag

  Onze thuisbatterijen slaan automatisch uw overtollige zonne-energie op. Zo kan u groene energie gebruiken wanneer u maar wilt.

  Geen verlies van energie

  Onze DC-technologie biedt de meest efficiënte manier om zonne-energie op te slaan. Hierdoor haalt u écht het maximale uit uw thuisbatterij!

  Ontvang gratis een offerte voor een thuisbatterij

  Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk voor een afspraak.

   Frequent gestelde vragen

   Welke thuisbatterij heb ik nodig?

   In functie van je specifieke situatie zal onze Energie Adviseur bekijken welk type thuisbatterij het meest geschikt is. Met het oog op een zo hoog mogelijk zelfconsumptieniveau opteert Futech steeds voor een slim aangestuurde batterijoplossing. Zo kan je optimaal besparen op je energiefactuur!

   Wat is de ideale capaciteit van mijn thuisbatterij?

   Afhankelijk van je verbruiksprofiel en de grootte van je zonnepaneleninstallatie, zal de Energie Adviseur van Futech de ideale capaciteit van je thuisbatterij bepalen.

   Hoe werkt de thuisbatterij?

   Een thuisbatterij slaat overschotten aan zonne-energie op, zodat je deze kan benutten op momenten dat de zon niet schijnt en je dus geen dure stroom van het net dient af te nemen.

   Kan ik premies krijgen voor een thuisbatterij?

   Sinds 2024 worden er geen premies meer toegekend voor batterijopslagsystemen. Als je slim met je energiehuishouding omgaat, kan je je thuisbatterij echter snel terugverdienen.

   Premies en voordelen

   Alle premies op een rijtje

   Ontdek van welke premies en voordelen je kan genieten in je gemeente!

   De Futech methode

   Hoe gaan we te werk?

   Wij plaatsen kwaliteit voorop en volgen steeds een stappenplan.

   Kenniscentrum

   De techniek uitgelegd

   Ontdek hoe het allemaal technisch werkt en download de gedetailleerde productfiche.