Ontvang gratis een offerte

Vul het onderstaande formulier in en we bellen je zo snel mogelijk voor een afspraak.

  Zakelijke laadpalen voor bedrijven

  Wilt u twee laadpalen op uw bedrijf, een heel wagenpark elektrificeren of uw werknemers thuis van een laadpaal voorzien? Wilt u slim kunnen opladen op zonne-energie, of moet het toch vooral snel gaan? Ontdek alles wat u moet weten over laadpalen voor uw bedrijf.

  Slimme laadpalen en snelle laadpalen

  Wenst u één enkele gewone laadpaal of verschillende snelle laadpalen te installeren op uw bedrijventerrein? Of een combinatie van beiden? Voor elk van deze mogelijkheden bent u bij Futech aan het juiste adres! Gezien elk bedrijf andere noden en wensen heeft in de overschakeling naar groene energie, starten we daarom steeds met een bezoek om advies te geven over de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf.

  Voorzie uw bedrijf van een groene toekomst

  Nog geen laadpaal of laadstation geïnstalleerd? Dan is iLucharge de ideale oplossing. iLucharge is een kostenefficiënt alternatief voor traditionele laadpalen voor elektrische en hybride wagens. Met iLucharge kan u trouwens gemakkelijk uw eigen geproduceerde zonne-energie gebruiken om uw vloot elektrische of hybride auto‘s veilig op te laden aan een lage prijs.

  Geen laadstress

  Vanaf april 2024 geldt in België de verplichting om het betalen van een laadsessie via een bankkaart mogelijk te maken. Bestaande laadpalen dienen vanaf 2027 aan deze verplichting te voldoen.

  De EV-laadoplossingen van Futech laten al sinds enige tijd alternatieve betalingsmogelijkheden voor laadpassen toe. Zo sloot onze onderneming onlangs een unieke overeenkomst met Payconiq.

  Europese top in de EV laadpaalmarkt

  Een laadpaal is meer dan alleen hoe hij eruit ziet. Ook de binnenkant telt. De laadpalen die wij plaatsen, bevatten iLumen technologie. Deze technologie is bekroond met de befaamde ‘Top Electric Vehicle Technology Solutions Provider in Europe 2023’ award. Zo garanderen we een innovatief product van topkwaliteit!

  Hou uw energierekening zelf in de hand

  Maximaliseer uw zelfverbruik

  Met de slimme laadmodus kan u ervoor kiezen om enkel te laden wanneer u een overschot aan stroom hebt.

  Split
  billing

  Volg de kosten van elke laadsessie op. Dankzij split-billing kan u de laadkosten van uw
  voertuig scheiden van het huishoudelijk energieverbruik en rechtstreeks laten factureren aan het bedrijf.

  Volg tot op de voet in de app

  Met de unieke iLusmart app kan u met één druk op de knop uw laadsessie starten en beëindigen, de actuele status en kosten van uw huidige laadsessie opvolgen en de statistieken van uw afgelopen laadsessies bekijken.

  Laad goedkoper op

  Dankzij de slimme sturing van energiemonitor iLusmart en de bijhorende iLusmart app laadt u uw voertuig goedkoper op. De energie die u zelf produceert is immers een stuk goedkoper dan de stroom van een openbare laadpaal. iLusmart verdeelt het beschikbare vermogen op een intelligente manier om efficiënter te laden en overbelasting te voorkomen.

  Duidelijk overzicht in uw verbruik

  De iLucharge is voorzien van een energielogging functie waarmee u uw laadsessies kan bijhouden en zien hoeveel kilowattuur uw elektrisch voertuig wanneer geladen heeft.

  Bedienbaar vanop afstand

  De iLucharge bevat alle standaard functies van een laadpaal en kan bovendien gekoppeld worden met het internet via WiFi of ethernet. Daardoor is hij volledig bedienbaar vanop
  afstand via een handige app.

  Klanten aan het woord

  "Met hun ervaring in de sector was Futech voor ons een logische keuze. We kozen voor Futech omdat ze een betrouwbare partij zijn. Als bedrijf willen we de service die we in onze winkel aanbieden, graag doortrekken naar onze parkeerplaatsen. Terwijl de klanten shoppen, kunnen ze rustig hun auto laden en met een tevreden gevoel naar huis rijden. De klanten zijn positief. Er zijn nog niet heel veel laadpalen in de buurt ter beschikking dus ze zijn welkom."

  SKMAartselaar

  Frequent gestelde vragen

  Zijn de huidige laadpalen toekomstgericht?

  Ja, onze laadinfrastructuur is toekomstgericht. Het maximale laadvermogen ligt meestal hoger dan de huidige elektrische voertuigen accepteren. En dankzij updates spelen we snel in op nieuwe softwarematige eisen.

  En houden jullie rekening met groeiscenario’s?

  Ja, wij vertrekken steeds vanuit een groeiscenario. Vandaag zijn 3 laadpalen misschien voldoende, terwijl u volgend jaar nood heeft aan 8 laadpalen.

  Alle innovatieve oplossingen van Futech zijn ontworpen met het oog op de toekomst. Niet alleen nieuwe maar ook bestaande producten communiceren naadloos met elkaar en zijn oneindig uit te breiden.

  Ben ik verplicht om mijn bedrijfswagen te vervangen door een elektrische?

  Nee, vanaf 2026 zullen alleen nog bedrijfswagens die geen broeikasgassen uitstoten, zoals elektrische auto’s, fiscaal aftrekbaar zijn. Vanuit de regering zal ook de laadpaalinfrastructuur uitgebreid worden. Als bedrijf kan u nu al planmatig te werk gaan zodat in 2026 uw wagenpark (deels) geëlektrificeerd is. Wat gebeurt er als mijn werknemers tegelijk opladen?

  Heeft Futech een beheer- en opvolgingstool?

  Ja hoor! Met ons gebruiksvriendelijk beheersysteem krijgt u inzicht in de laadsessies, het totale stroomverbruik en zoveel meer. Deze statistieken komen op verschillende momenten van pas. Ziet u bijvoorbeeld een erg hoge bezettingsgraad? Dan is het misschien interessant om extra laadpunten te voorzien.

  Kan ik laadpalen leasen?

  Ja, u kan uw laadpaal ook leasen of huren bij Futech. U betaalt maandelijks een bedrag en wij voorzien een laadpaal inclusief keuring en onderhoud. Vraag naar alle voordelen en voorwaarden bij uw adviseur.

  Premies en voordelen

  Alle premies op een rijtje

  Ontdek van welke premies en voordelen u kan genieten in uw gemeente!

  Consultancy

  Hoe gaan we te werk?

  Wij plaatsen kwaliteit voorop en volgen steeds een stappenplan.

  Kenniscentrum

  De techniek uitgelegd

  Ontdek hoe het allemaal technisch werkt en download de gedetailleerde productfiche.