Skip to main content

Door de te grote aanvraag wordt dit product niet meer aangeboden.

 

Futech, een ingenieursbureau uit Tessenderlo, ontwikkelde een uniek huurconcept. U kunt nu van gratis groene stroom genieten, opgewekt op uw dak, zonder één investering. Futech is één van de grootste spelers op de zonnepanelenmarkt en biedt nu ook haar technische kennis en innovatie aan voor particulieren. Dat zonnepanelen een interessante investering zijn die u op een aantal jaren terugverdient is al lang geen geheim meer. Maar het is en blijft een financiële inspanning voor elk gezin. Futech maakt zonnepanelen betaalbaar voor iedereen en plaatst ze zelfs gratis op uw dak.

Zaakvoerder Pieter Vangeel legt uit: “Dit succesconcept werd al toegepast bij grote bedrijven en we willen dit nu ook doortrekken naar de particuliere markt.”

Gratis stroom? Hoe werkt het :

U wilt natuurlijk uw energiefactuur zo laag mogelijk houden. Dit kan door het plaatsen van zonnepanelen. U hebt de laatste jaren al veel investeringen gedaan in uw woning en kunt nu niet het nodige budget vrijmaken voor zonnepanelen? Ondertussen blijven de stroomprijzen de pan uitswingen. Niet eerlijk? Dat vindt Futech ook.

Daarom kan u nu uw dak ter beschikking stellen aan Futech en in ruil daarvoor zorgen we dat u de geproduceerde stroom gratis kan verbruiken. Futech neemt de volledige plaatsing van de zonnepanelen op zich en gebruikt de certificaten om zo de investering te recupereren. U neemt dus geen enkel financieel risico. Het enige dat u nog dient te betalen is de kleine vaste onderhoudskost om de installatie draaiende te houden.

Huurformule die na 20 jaar u nog steeds opbrengt!

U kan natuurlijk ten alle tijde overgaan tot aankoop van de installatie, indien u hierin interesse heeft. Na 20 jaar betaalt u slechts 1500 euro en de hele installatie is van u. Onze zonnepanelen brengen na 20 jaar nog steeds 90% van hun beginvermogen op. Dat wil zeggen dat de aankoop van uw installatie zelfs dan nog een goede investering is die u nog eens minimaal 20 jaar van gratis stroom kan voorzien.

Te mooi om waar te zijn? Toch niet. Futech zoekt steeds naar een win-win situatie.

Neem vrijblijvend contact op met Futech en informeer naar de mogelijkheden.

1. U krijgt GRATIS STROOM

2. U investeert NIETS

3. U hoeft niet te lenen

4. Futech plaatst, onderhoud en vervangt uw installatie

5. Slechts één aanspreekpunt: Futech regelt alles!

Leave a Reply