Skip to main content

zonnepanelen prijs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Futech aanpak

Futech staat garant voor een full service. Wij nemen de engineering, het belangrijkste aspect bij de installatie, voor onze rekening. Concreet houdt dit in dat we statische berekeningen uitvoeren, plannen en schema’s tekenen, een sterkteberekening doen indien nodig alsook een studie bekabeling, spanningsval,… 

Verder staat Futech in voor al het administratieve werk met betrekking tot de aanvraag van de bouwvergunning, gemeentesubsidies,… 

Een ander belangrijk aspect van de full service is uiteraard de montage. Deze wordt steeds door een gespecialiseerd team uitgevoerd op basis van de engineering-stappen die voorafgaand werden doorlopen. Ook tijdens de montagefase worden alle noodzakelijke acties ondernomen. Indien er bijvoorbeeld nood is aan een stelling of een valbeveiliging, staat Futech hiervoor garant. 

Ook met betrekking tot service en nazorg doet Futech al het nodige voor u. Zo zullen wij de netbeheerder inlichten over uw nieuwe installatie en zorgen wij voor de keuring door een erkende keuringsorganisatie. Opdat u zorgeloos van uw groenestroomcertificaten kan genieten, regelen wij ook uw registratie bij de VREG. Tenslotte overhandigen wij u het volledige servicedossier met de schema’s en de keuringsattesten.

Kwaliteit op de eerste plaats

Door zijn ingenieursbenadering staat kwaliteit voor Futech op de eerste plaats. We werken niet met de goedkoopste panelen, maar wel met de beste! Futech kiest zowel op de particuliere markt, onder het label ‘Futech Home’, als op de bedrijfsmarkt resoluut voor monokristallijne zonnepanelen met het QC-Futech label. Deze panelen voldoen aan alle strenge productienormen- en eisen die Futech zichzelf oplegt en staan er bijgevolg voor garant de beste kwaliteit en het hoogste rendement te bieden. De zonnepanelen die Futech aanbiedt zijn bij geen enkele andere speler in de markt te verkrijgen.

Info op maat van particulier én bedrijf!

Bent u als particulier of bedrijf geïnteresseerd in onze zonnepanelen? Maak dan voor meer specifieke informatie op uw maat een keuze in onderstaand menu!

zonnepanelen kopen

zonnepanelen opbrengst

Leave a Reply