Skip to main content

Laurent Caris uit Paal-Beringen liet eind mei zonnepanelen plaatsen door Futech Home. “We willen al een eeuwigheid zonnepanelen, maar het was er nog niet van gekomen omdat de levensduur vroeger nog niet zo op punt stond.Nu is dat enorm verbeterd en ook met de stijgende prijzen voor elektriciteit, hebben we dan besloten om nu zonnepanelen aan te schaffen.”

Kiezen voor Futech Home was een weloverwogen keuze volgens Laurent: “Bij Futech Home hebben de zonnepanelen een redelijk rendement en levensduur. Futech Home gebruikt goede, kwaliteitsvolle materialen. Er zijn veel zonnepaneel-installateurs, maar wij wilden een goede, degelijke installateur. We hebben voor Futech Home gekozen omdat het een eerlijke installateur is. Je merkt dat aan alles wat ze doen: de manier waarop ze zijn, de kwaliteit, de PIDbox die ze zelf hebben ontwikkeld om het nog beter te maken,… Ze hebben een zeer degelijke aanpak en zijn professioneel. Ze zijn ook al meer dan 10 jaar op de markt, wat je toch wel vertrouwen geeft.”

“We hebben voor Futech Home gekozen omdat het een eerlijke installateur is. Je merkt dat aan alles wat ze doen: de manier waarop ze zijn, de kwaliteit, de PIDbox die ze zelf hebben ontwikkeld om het nog beter te maken,… “

Futech Home hanteert altijd een persoonlijke aanpak. “Ik heb eerst een e-mail gestuurd. Vervolgens was de verkoper uitleg komen geven. Het was een zeer vlotte aanpak. Het was heel snel geregeld. We waren meteen overtuigd van Futech Home en hebben dus meteen de offerte getekend. We wilden een zo groot mogelijke installatie, het maximum aantal panelen dat op ons dak kon.”
Over de plaatsing: “De plaatsing liep heel vlot. Ik ben er nog altijd van verbaasd dat alles (de panelen, de batterij, de kabels,…) is geplaatst op slechts één dag. Alles verliep supersnel en zeer professioneel.”
Laurent gebruikt de handige iLusmart App dagelijks: “De app is zeer gemakkelijk te gebruiken. Je kan live zien of het injecteert. “
Is Futech Home de juiste keuze? Volgens Laurent wel: “Toen we kozen voor Futech Home, hebben we een inschatting gemaakt en dat bleek de juiste keuze. Zeker nu de installatie zo vlot geplaatst is en werkt, zijn we er echt zeker van dat Futech Home de beste keuze is. Ik heb nog nooit problemen gehad met mijn zonne-installatie. We hebben het ook al aangeraden aan andere mensen die zonnepanelen overwegen.”

“Niks is ooit perfect dus ik geef Futech Home een 9,5 op 10. Ik ben heel tevreden! Alhoewel, maak daar maar een 10 van!”