Skip to main content

Heel het jaar door staan ze al bij het ochtendgloren paraat voor onze klanten. Geen dak is hen te hoog, geen paneel is hen te zwaar. Wij zijn enorm trots op onze techniekers en monteurs. Hoog tijd om hen zelf aan het woord te laten. Vandaag maken we kennis met Joey van Rooy.

Sinds 2019 is Joey één van de monteurs die de zonnepanelen op de daken plaatst. “Ik merkte vanaf het begin dat Futech een jong bedrijf is met veel mogelijkheden. Ook staan zij bekend voor hun innovativiteit. Denk bijvoorbeeld maar aan de PIDbox die het rendement van zonnepanelen verhoogt en de iLubat, een batterijsysteem.”

Creatieve oplossingen

Volgens Joey onderscheidt Futech zich van andere installateurs door zijn totaalaanpak. “Verder is de onderneming voortdurend op zoek naar creatieve oplossingen om de klanten nog beter van dienst te zijn. Dat maakt onze job er alleen maar boeiender op. Elke dag en elk project is anders, wat steeds weer nieuwe uitdagingen oplevert.”
Ook de uitbraak van het corona COVID-19 virus stelt Joey en zijn werkmakkers voor nieuwe uitdagingen. “We houden steeds voldoende afstand van elkaar en van de klant en schudden geen handen meer. Veiligheid staat steeds op de eerste plaats. En zo hoort het ook!”

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply