Skip to main content

In het weekend van 30 en 31 juli kan u in het Kanaal Z TV-programma ‘Alle zaken op een rijtje’ een reportage bekijken over de servicemodellen die Futech op de residentiële en industriële markt aanbiedt voor zonnepanelen, batterijopslag en laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. 

“Wij bieden onze innovatieve oplossingen niet enkel te koop aan, maar ook als een dienst. Hierdoor moet de klant zelf niet investeren en kan hij beslissen om deze dienst bij ons aan te kopen tegen een goedkoper tarief dan elektriciteit van het net aan te komen”, legt onze CEO Ismaël Ben-Al-Lal uit. “Wij ontzorgen de klant door 20 jaar lang energie te leveren”, vult CCO Frans-Joseph Joosten aan. “De klant betaalt maandelijks een vaste bijdrage voor de geproduceerde zonne-energie, welke beduidend goedkoper is dan op de tarieven op de markt. Hiernaast heeft de klant 20 jaar lang geen zorgen, want het volledige onderhoud van de installatie is voor rekening van Futech.”

 

Alle zaken op een rijtje

U kan de reportage dit weekend bekijken in het programma ‘Alle zaken op een rijtje’, dat in carrousel wordt herhaald op Kanaal Z. Klik hier voor de actuele uitzendtijden.

Leave a Reply