Skip to main content

TESSENDERLO – De firma Futech in Tessenderlo is topspecialist in de plaatsing van zonnepanelen voor elektriciteit bij particulieren, Kmo’s en grote bedrijven en projecten. Futech biedt de perfecte oplossing voor particulieren en ondernemingen die met zonnepanelen zelf milieuvriendelijk elektriciteit willen opwekken.

Het bedrijf is al tien jaren trendsetter in het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen met een hoog rendement. Als pionier in de sector verzekert Futech een lange levensduur én een snelle terugverdientijd, zeker nu de nieuwe batterij iLubat op de markt is. Futech biedt particulieren ook de mogelijkheid om zonnepanelen te huren.

Teamfoto Futech

Waarom zonnepanelen op uw dak?

De rendabiliteit is gegarandeerd want je hebt dankzij Futech een lage investeringskost met hoge efficiëntie. Je bespaart op elektriciteit terwijl energieprijzen alleen maar stijgen. Daarnaast zijn zonnepanelen een bewezen en betrouwbare technologie met levensduur van 25 jaar of langer. Je huis voldoet meteen aan de toekomstige milieunormen (EPB en EPC) en je draagt bij tot een duurzame samenleving. Aardig meegenomen is dat je huis krijgt een aanzienlijke meerwaarde. Het kan met Futech zelfs zonder zelf te investeren!

Waarom kiezen voor Futech?

Futech is een ingenieursbureau. Vanuit deze benadering streeft het steeds de hoogst mogelijke kwaliteit en het beste rendement na. Alles wordt gemeten, gecontroleerd en dubbel gecontroleerd. Futech biedt u een full service, een begeleiding van a tot z.

Futech

Zonnepanelen huren

Voor privépersonen biedt Futech de unieke mogelijkheid zonnepanelen te huren. Om aan elke klant de meest optimale oplossing te bieden, heeft Futech Home twee formules uitgewerkt.

Enerzijds is er de formule waarbij Futech de zonnepanelen plaatst en ook het onderhoud voor zijn rekening neemt. De klant betaalt enkel voor de stroom die door de panelen worden opgewekt en legt zo zijn energieprijs vast voor 20 jaar, in tijden van stijgende energieprijzen. Gemiddeld bespaart een klant hiermee 20% ten opzichte van het aankopen van stroom bij een energieleverancier.

Een tweede variant is de huurformule waarbij de klant een kleine borg betaalt, waarvan hij elk jaar 1/20ste terugkrijgt. Verder betaalt de klant een beperkte onderhoudsbijdrage die nooit indexeert. Het contract is elk jaar opzegbaar en de installatie kan op elke moment door de klant worden aangekocht. Je bespaart dus vanaf dag 1.

Beide formules zijn uiteraard zeer interessant voor nieuwbouwers die aan het einde van hun traject dankzij de huurformule gevoelig kunnen besparen op hun uitgaven. Ze kunnen met andere woorden hun E-peil gevoelig verlagen zonder hiervoor te moeten investeren. Hier komt bovenop dat ze op deze manier ook nog eens gedurende 5 jaar hun onroerende voorheffing (of de helft ervan) kunnen recupereren.

Goed om weten is dat elke huurklant bovendien kan genieten van productinnovaties zoals de rendementsverhogende PIDbox, thuisbatterij iLubat en energiemonitor Smappee.

Bron: De Zondag, 22 juli 2018

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Join the discussion One Comment

Leave a Reply