Skip to main content

Familie Freson uit Tongeren liet 12 zonnepanelen plaatsen door Futech Home. De keuze voor zonnepanelen werd gemaakt om de stijgende energieprijzen tegen te gaan.
Freson is bij Futech Home terecht gekomen via de website en heeft zo zijn offerte aangevraagd. “Het was een zeer vlot eerste contact met Futech Home. De verkoper is na het online aanvragen van de offerte bij mijn thuis langs geweest om alles te bespreken. De plaatsing verliep ook heel vlot. Alles verliep volgens plan.” Bij Futech Home gaan we dan ook voor een persoonlijke aanpak op maat van jouw specifieke energiebehoeften.

“Het was een zeer vlot eerste contact met Futech Home. De verkoper is bij mijn thuis langs geweest om alles te bespreken.”

Daarnaast bieden we ook monitoringdiensten aan om je energieverbruik te controleren: “De monitoringdiensten die Futech Home aanbiedt zijn zeer goed. De app is zeer gemakkelijk om te gebruiken. Ik gebruik de app dagelijks.”
“Of ik Futech Home zou aanraden? Ik heb Futech Home al aangeraden bij collega’s! Bij vergelijking met andere zonnepaneelbedrijven komt Futech Home er toch het beste uit. Daarnaast is Futech Home meer dan enkel installateurs. Er is een focus op kwaliteit. Ik geef de service van Futech Home een 10 op 10!”

“Een 10 op 10! Bij vergelijking met andere zonnepaneelbedrijven komt Futech Home er toch het beste uit. Daarnaast is Futech Home meer dan enkel installateurs. Er is een focus op kwaliteit.”

Leave a Reply