Skip to main content

Heel het jaar door staan ze al bij het ochtendgloren paraat voor onze klanten. Geen dak is hen te hoog, geen paneel is hen te zwaar. Wij zijn enorm trots op onze techniekers en monteurs. Hoog tijd om hen zelf aan het woord te laten. Vandaag maken we kennis met Jason Jaenen. 
“Sinds ongeveer 9 maanden plaats ik als monteur zonnepanelen voor projecten van Futech”, zegt de jongeman uit As. “Een kennis verwees me door naar hen, omdat hij veel goeds over de onderneming had gehoord. Hiernaast sprak ook de jobinhoud met enorm aan.”

Tevreden klanten

En hoe viel dat mee in de praktijk? “Zeer goed! We werken in verschillende teams waarvan de aanpak soms wel wat verschillend is, maar op het einde is het resultaat steeds gelijkaardig. Persoonlijk vind ik het heel leuk om in de buitenlucht te werken, maar het meeste voldoening haal ik natuurlijk uit de tevreden klanten. Daar doe je het uiteindelijk voor.”

Social distancing

Een belangrijk aspect bij het plaatsen van zonnepanelen is veiligheid. Futech is erg begaan met de veiligheid van de monteurs en biedt daarom op regelmatige basis opleidingen aan. Tevens worden de nodige beveiligingsmaterialen voorzien. “Ik draag steeds mijn werkkledij en maak gebruik van een harnas en veiligheidshandschoenen. Met de huidige coronacrisis nemen we ook de nodige voorzorgsmaatregelen. Zo draag ik steeds een mondmasker als ik in de buurt van mijn werkmakkers of de klanten kom. Ook was ik regelmatig mijn handen. Want zo hoort het ook!”, besluit Jason.

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply