Skip to main content

Heel het jaar door staan ze al bij het ochtendgloren paraat voor onze klanten. Geen dak is hen te hoog, geen paneel is hen te zwaar. Wij zijn enorm trots op onze techniekers en monteurs. Hoog tijd om hen zelf aan het woord te laten. Vandaag maken we kennis met Brent Janssen.

Brent gaf zijn carrière in de zomer van 2019 een nieuwe wending als monteur van zonnepanelen. “Wat zeker meespeelde in mijn beslissing is dat Futech een gekende en gerespecteerde speler is in Vlaanderen. Hiernaast woon ik in de buurt, wat natuurlijk mooi meegenomen is als je ’s morgens vroeg de materialen voor die werkdag gaat ophalen aan het magazijn.”

20 jaar voordeel

“Het meest uitdagende aan de job vind ik om elke dag aan een andere woning bezig te zijn”, legt Brent uit. “De hele dag met je handen bezig zijn en hier ’s avonds het resultaat van zien geeft veel voldoening. Wat het extra leuk maakt is dat wij een product plaatsen waar de klant meer dan 20 jaar voordeel uit haalt.”
Ook Brent en zijn werkmakkers voelden de impact van de uitbraak van het coronavirus op hun werkzaamheden. “We maakten gebruik van mondmaskers, kregen hangel en pasten de social distancing maatregelen toe wanneer contact hadden met de klant”, blikt Brent terug.

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply