Skip to main content

Ismaël Ben-Al-Lal, oprichter en CEO van iLumen en enkele andere bedrijven onder de U2P Group, was woensdagavond eervol finalist bij de VOKA Ondernemersprijs Herman Dessers. Axel Verberckmoes en Gianne Levenstond (Levenstond Seafood) werden door de vakjury tot winnaar gekroond.
De VOKA ondernemersprijs Herman Dessers wordt jaarlijks uitgereikt sinds 1995 om een Limburger, een Limburgs bedrijf, een vereniging, instelling of groep die op economisch, sociaal, cultureel of wetenschappelijk gebied, een opmerkelijke prestatie heeft geleverd, ‘aanmoedigend’ te belonen.
Tijdens een boeiende slotshow onder leiding van TV-persoonlijkheden Cynthia Reekmans en Rudi Moesen op Corda Campus in Hasselt, die ook online via een livestream gevolgd kon worden, werden Axel Verberckmoes en Gianne Levenstond (Levenstond Seafood) tot winnaar uitgeroepen.
Toch mogen Ismaël Ben-Al-Lal en de andere finalist Sam Strijckmans (Nitto EMA) met de nodige trots terug kijken op het parcours dat ze de voorbije jaren als ondernemer hebben afgelegd.
Futech wenst Axel Verberckmoes en Gianne Levenstond  en het voltallige Levenstond Seafood team van harte proficiat met het behalen van de VOKA Ondernemersprijs Herman Dessers.

Applaus voor de genomineerden


Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply