Skip to main content

Wanneer u de investering in een zonnepaneleninstallatie overweegt, is één van de belangrijkste factoren natuurlijk het kostenplaatje. Een vaak gebruikte maatstaf om de rendabiliteit van uw investering te beoordelen is de terugverdientijd. Deze verschilt van project tot project.
Zo is de investeringskost van een zonnepaneleninstallatie bijvoorbeeld afhankelijk van het vermogen, dat op zijn beurt wordt bepaald door het verbruik van de bewoners en de oppervlakte die voorbehouden kan worden voor de panelen. Ook andere factoren zoals de oriëntatie en de helling van uw dak spelen hebben een grote impact op de rendabiliteit van uw project.

Tool terugverdientijd

Futech ontwikkelde een eenvoudige tool waarmee u de terugverdientijd van een nieuw zonnepanelenproject kunt berekenen.
De berekeningen zijn gebaseerd op het financieel optimalisatiemodel van Futech Home, waarmee u voor de financieel meest aantrekkelijke oplossing kiest door gevoelig te besparen op het prosumententarief.
Ook de installatie van de PIDbox werd in de berekeningen van de terugverdientijd opgenomen. Dit toestel verhoogt het rendement van uw zonnepanelen en verlengt hun levensduur. Bij aankoop van minstens 12 zonnepanelen bij Futech Home krijgt u dit toestel er gratis bij!
Dankzij het financieel optimalisatiemodel van Futech Home en de installatie van de PIDbox verkort u de terugverdientijd van uw investering gemiddeld met maar liefst 1,5 jaar ten opzichte van bij andere spelers in de markt.
tool-tvdt
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief  

Leave a Reply