Skip to main content

Op zaterdag 21 april opent BLOSM voor het eerst zijn pop-up terras. Tussen de bloesems van Heers kunnen de aanwezigen in een hangmat of op een picknickdeken genieten van zinnenprikkelende gins, jenevers en vermouth. Het pop-up terras van BLOSM is volledig CO2-neutraal dankzij de hernieuwbare energievoorziening door Futech.
De ingenieurs van Futech dokterden speciaal voor de energievoorziening op dit event een unieke configuratie uit bestaande uit zonnepanelen, thuisbatterij iLubat van partneronderneming iLumen en een tweetal elektrische voertuigen.
Overdag voorzien de zonnepanelen van Futech het pop-up terras van BLOSM rechtstreeks van energie. Tegelijkertijd wordt er zonne-energie opgeslagen in batterijopslagsysteem iLubat. Tijdens de donkere uren, wanneer de zonnepanelen geen opbrengsten genereren, wordt het pop-up terras van stroom voorzien door de energie die werd opgeslagen in de iLubat. Ook wordt er elektriciteit afgenomen van een tweetal elektrische wagens, die worden opgeladen met energie uit de zonnepanelen van Futech.
Dankzij de unieke configuratie van Futech is het pop-up terras van BLOSM met andere woorden volledig CO2-neutraal!
Het BLOSM pop-up terras is geopend op volgende data:
– 21 en 22 april: 12.00u – 19.00u
– 28 april: 12.00u – 22.00u
– 29 april: 10.00u – 18.00u
– 30 april, 1 mei: 12.00u – 19.00u
Locatie: Bergstraat 3870 Mettekoven, Fietsknooppunt 161 tjenneboom (gesloten bij regenweer)
Klik hier voor een flyer van het BLOSM pop-up terras.

Fotogallerij

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply