Skip to main content

Onlangs bereikte ons het heuglijke bericht dat Futech samen met 2 andere ondernemingen is genomineerd voor de Award ‘UNIZO KMO van het jaar’ voor de provincie Limburg. Woensdagavond kreeg onze onderneming het bezoek van de jury.

De KMO van het jaar 2018 is dé KMO award in Vlaanderen en Brussel met een sterke nationale uitstraling. Elk jaar kiest UNIZO samen met haar partners ADMB, Agentschap Innoveren & Ondernemen, KBC, Proximus, PwC en een onafhankelijke jury de KMO van het jaar 2018. Dit bedrijf wordt verkozen op basis van de geleverde prestaties inzake innovatie, (ambitie voor) internationaal ondernemen, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, marketing & communicatie e.a.

Jurybezoek

Futech diende afgelopen zomer een lijvig dossier in en werd weerhouden bij de 3 beste kandidaten voor de provincie Limburg. Woensdagavond kreeg onze onderneming het bezoek van de jury. Zaakvoerder Ismaël Ben-Al-Lal verzorgde een uitgebreide bedrijfspresentatie, beantwoordde tal van vragen en leidde de juryleden rond doorheen de gebouwen van Futech.
Indien Futech tot winnaar  van de provincie Limburg wordt bekroond, volgt er op 21 november een nationale pitching. De bekendmaking van de nationale winnaar gebeurt op 28 november tijdens het UNIZO KMO Topseminar in Casino Kursaal te Oostende.

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply