Skip to main content

Heeft u al eens nagedacht over een zonnepaneleninstallatie op uw bedrijfsdak? Een dergelijk project levert u tal van voordelen op. Denk bijvoorbeeld maar aan de energiebesparing die u kan realiseren in tijden van stijgende elektriciteitsprijzen. Of aan het imago dat u creëert als milieubewuste organisatie.
Bovendien is het als KMO-bedrijfsleider momenteel extra interessant om voor zonnepanelen te kiezen. Nog tot en met 31 december 2020 geldt voor nieuwe zonnepaneleninstallaties (omvormervermogen ≤ 10 kVA) nog gedurende 15 jaar het voordeel van de terugdraaiende teller, op voorwaarde dat de nieuwe installatie vóór deze datum wordt gerealiseerd en conform wordt AREI-gekeurd. Vanaf 1 januari 2021 gaat er een nieuw tariferingsregime in voege waarbij het voordeel van de terugdraaiende teller niet langer opgenomen kan worden en het prosumententarief vervalt.

Unieke KMO-formule

Speciaal voor de KMO van vandaag werkte Futech een unieke KMO-formule uit, waarmee u kan genieten van een industriële zonnepaneleninstallatie met de voordelen van een residentiële installatie.
Zo kan u (mits plaatsing en keuring in 2020) nog 15 jaar van het voordeel van de terugdraaiende teller genieten en dient u geen dure netstudie te laten uitvoeren. Op deze manier verzekert u zich van een korte terugverdientijd en het hoogst mogelijke rendement op de markt.
Kenmerken KMO-formule:

Vinkje Futech Geschikt voor elk type KMO
Vinkje Futech Aanbevolen door studiebureaus en architecten
Vinkje Futech Productie +- 21.000 kWh op jaarbasis
Vinkje Futech Wetgeving < 10 kVA
Vinkje Futech 15 jaar voordeel terugdraaiende teller (mits plaatsing en AREI-keuring vóór 1 januari 2021)
Vinkje Futech Geen dure netstudie
Vinkje Futech Minimale investering om EPB-doelstellingen te behalen
Vinkje Futech Korte terugverdientijd
Vinkje Futech Hoogst mogelijke rendement op de markt

Getuigenis

Edibo, aannemer in de industriebouw, koos vol overtuiging voor de KMO-formule van Futech. Danny Ulenaers (Hoofd Uitvoering) deelt in onderstaande video zijn ervaringen met Futech en deze unieke formule.

Eén van onze Energie Adviseurs bezorgt u graag uw offerte op maat

Leave a Reply