Skip to main content

Op onze website staat te lezen dat wij experts zijn in zonne-energie. Dat statement zetten we graag kracht bij door elke maand een klant aan het woord te laten. Zij delen hun eerlijke ervaring, vertellen wat goed of minder goed ging, en vooral: of ze ons bedrijf zouden aanraden aan anderen. Deze maand: Kim uit Sint-Truiden. 

Kim liet vorig jaar door Futech zonnepanelen installeren en een thuisbatterij installeren. “Wij hebben rondvraag gedaan bij verschillende firma’s, hoe hun werking was en de prijzen van de zonnepanelen en eigenlijk kwamen jullie – en jullie verkoper – hier het beste uit”, vertelt Kim. Vooraleer ze deze keuze maakte, heeft ze online reviews gelezen en onze website bekeken. Hier las ze hoe ons bedrijf is ontstaan – met een deelname aan de zonnewagenrace is Australië – en dat gaf haar vertrouwen. “Wij hadden ook al gehoord van goeie service, goeie samenwerking, als er problemen zijn word je direct geholpen, en daarom gaf ons dat een goed gevoel. En de verkoper, dat was ook wel een hele goeie.  Die heeft alles heel goed uitgelegd.” 

Dat kim tevreden is van haar installatie deelt ze ook graag met anderen. “Ik heb een collega die zonnepanelen wilt laten installeren en ik heb jullie aangeraden”, licht ze toe. Daarnaast vertelt ze wat volgens haar zo fijn is aan de installatie die Futech plaatste: onze iLusmart app die het mogelijk maakt om haar verbruik en injectie te volgen. “Als de zon het minste schijnt en mijn batterij is 100% dan begin ik in gang te schieten, zodat ik zo weinig mogelijk op het net moet zetten. Dat is wel heel handig. Wij zijn echt heel tevreden van jullie. Qua service, vriendelijkheid, hulpvaardigheid was het eigenlijk heel goed.”