Skip to main content

Op 1 oktober nam Futech deel aan VOKA Open Bedrijvendag. Vooraleer de deuren werden opengezwaaid voor het grote publiek, ging de dag van start met een officieel openingsmoment in aanwezigheid van Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters, Karolien Eens (burgemeester Tessenderlo), Jos Lantmeeters (Limburgs gouverneur) , Johann Leeten (Gedelegeerd bestuurder bij Voka – KvK Limburg) en Tom Vandeput (Gedeputeerde provincie Limburg).

Zij mochten als eerste het uitgestippelde parcours doorheen de gebouwen van Futech afleggen, onder leiding van CEO Ismaël Ben-Al-Lal.

Bidirectionele laadmodule

Om 10.00u gingen vervolgens de deuren open voor het grote publiek. Enkele duizenden bezoekers werden ondergedompeld in de wondere wereld van de zonnepanelen,  batterijopslagsystemen en laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Naast de gidsenrondleiding konden zij een praatje slaan met onze Energie Adviseurs, deelnemen aan diverse wedstrijden en op de foto gaan met onze mascotte. Uiteraard was er ook veel belangrijkstelling voor de bidirectionele laadmodule van partneronderneming iLumen, die dit product speciaal ter gelegenheid van VOKA Open Bedrijvendag voorstelde aan het grote publiek.

Futech wenst alle bezoekers te bedanken om er samen met ons een onvergetelijke dag van te maken!

Aftermovie

Fotogalerij

Interesse in een project met zonnepanelen? Ontdek onze formules!