Skip to main content

De markt van de energieprijzen zit in zwaar weer en het wordt er niet beter op. Daarom presenteert Futech nu een formule waarbij je je voor de volgende 20 jaar géén zorgen moet maken over je elektriciteitsfactuur. En dat kan al vanaf 70 euro per maand!
De elektriciteitsprijzen staan onder zware druk en zijn onderhevig aan sterke stijgingen. Met zonnepanelen kan je natuurlijk je eigen elektriciteit genereren. Interessant maar nog interessanter is dat je ze bij Futech ook kan huren: voor 20 jaar én tegen een vast tarief.

Futech

“We verkopen, installeren en onderhouden zonnepanelen”, legt zaakvoerder Ismaël Ben Al-Lal uit, “maar doen dat wel als ingenieurs. En dat is méér dan alleen maar installeren: we denken mee met de klant en maken gebruik van een eigen Energy Management Systeem dat er voor zorgt dat elke klant het maximale uit zijn of haar zonnepanelen haalt. Met de app kan je bovendien je energiesysteem zelf opvolgen en beheren.”

Huren ook interessant

Zonnepanelen kopen is uiteraard een optie. Maar huren kan bij Futech kan ook en dat is minstens even interessant. Daar zijn een paar goede redenen voor. Eén: je hoeft, op een kleine borg na, niets te investeren. Niet één eurocent: de panelen worden bij je thuis geïnstalleerd en alles wat er verder bij komt kijken, denk maar aan onderhoud of herstellingen, zijn voor rekening van Futech. Twee: het bedrag wat je daarvoor elke maand betaalt, wordt voor 20 jaar vastgelegd. Er mag dus op de energiemarkt gebeuren wat er wil: je weet 100 % zeker wat je elektriciteit je in de komende 20 jaar kost. En dat is een luxe in deze tijden. Drie: je hebt totaal geen zorgen want het beheer zit volledig bij Futech.

Ook voor thuisbatterijen en laadinfrastructuur

Bij Futech denken en werken ze als ingenieurs: “Zo hebben we met de iLubat zelf een DC-batterij ontwikkeld. Zonder te technisch te worden, betekent dit dat de opgewekte stroom rechtstreeks naar de batterij gaat. Dit komt de efficiëntie van het systeem enorm ten goede. Een andere ontwikkeling waar we enorm trots op zijn, is onze iLucharge, een slimme laadoplossing voor elektrische voertuigen waarmee je bijvoorbeeld kan instellen dat je wagen enkel met zonne-energie wordt opgeladen. Ook deze toepassingen van batterijopslag en laadinfrastructuur kan je bij Futech huren.
Bron: De Zondag regio Brabant, zondag 7 augustus 2022

Leave a Reply