Skip to main content

Vandaag krijgen de Energie Adviseurs van Futech Home tijdens gesprekken met klanten die geïnteresseerd zijn in zonnepanelen, regelmatig te horen dat ze een financieel interesaant voorstel hebben ontvangen van een grote winkelketen zoals bijvoorbeeld een warenhuis of een meubelgigant. In welke mate verschilt een dergelijk aanbod met een voorstel van een onderneming zoals Futech Home?
Begeleiding van A tot Z <=> Geen maatwerk

Futech Home staat garant voor maatwerk.  Wanneer u een offerte-aanvraag indient, zal u snel door één van onze Energie Adviseurs gecontacteerd worden voor een afspraak bij u thuis. Tijdens dit gesprek stelt onze Energie Adviseur op basis van zijn vaststellingen en uw wensen een offerte op maat op.  Futech Home beperkt zich niet enkel tot de installatie van de zonnepanelen, maar biedt u een volledige begeleiding van a tot z. Dit uit zich onder meer bij de engineering fase, de administratieve afhandeling en de service en nazorg.
Teamfoto Futech
Bij aankoop bij een grote winkelketen zal u steeds een standaardpakket worden aangeboden. Voor afwijkingen, hoe miniem dan ook, zal u een forse meerprijs moeten betalen waardoor uw offerte plots toch niet meer zo goedkoop is. Bovendien is het zeer de vraag waar u na installatie met al uw vragen en opmerkingen terecht kan.
Gezonde betrouwbare partner <=> Stap in het ongewisse

Wanneer u voor een zonnepaneleninstallatie intekent bij een grote winkelketen, is het niet altijd zeker dat u weet met welke partner (installateur) u in zee gaat. Mogelijk is er sprake van een installatie in onderaanneming of moet u uw installateur zelf zoeken. Op deze manier komt u mogelijk wel eens voor onaangename verrassingen te staan.
Futech van zijn kant is een financieel zéér gezonde partner, waarop u kan vertrouwen tijdens de volledige levensduur van uw project. Als de op één na grootste speler in de Vlaamse zonnepanelenmarkt zijn wij een gevestigde waarde, met tal van referenties, waarbij u voor zekerheid kiest. Bij aankoop bij een grote keten heeft u deze zekerheid niet en zet u als het ware een stap in het ongewisse.
Controle bij elk project <=> Controle via steekproef
Bij een onderneming als Futech Home mag u er zeker van zijn dat er een minutieuze controle plaatsvindt op de afwerking van elk project. Bij een grote keten gebeurt deze controle steekproefsgewijs. U bent met andere woorden niet zeker dat uw zonnepanelenproject op een correcte manier werd gerealiseerd.
Hoogstaande kwaliteit <=> Doorsnee kwaliteit
Door zijn ingenieursbenadering staat kwaliteit voor Futech steeds op de eerste plaats. Bij grote winktelketens bent u misschien goedkoper af, maar voor ons is hoogstaande output enkel mogelijk bij producten van hoogstaande kwaliteit. Daarom leggen wij onszelf door middel van het QC Futech label strenge productienormen en -eisen op. Enkel op deze manier kan u genieten van zonnepanelen van de hoogste kwaliteit en het beste rendement. Bij grote ketens wordt er omwille van een doorgedreven aankooppolitiek vaak naar kwalitatief minder hoogstaande producten teruggegrepen.
QC Futech
Goede opvolging <=> Onzekere opvolging
Net als bij zijn producten streeft Futech Home voor de service na verkoop de hoogst mogelijke kwaliteit na. Hiertoe kan u steeds gebruik maken van onze klantenzone. Bij een grote keten moet u mogelijk nog op zoek naar een geschikte partner wanneer het probleem reeds is opgetreden. Dit heeft uiteraard nefaste gevolgen voor de opbrengst van uw installatie en dus ook voor uw portefeuille.
Bijkomende voordelen <=> Geen extra’s
Onze Energie Adviseurs stellen u graag de unieke financiële optimalisatieformule van Futech Home voor. Hierbij bereikt uw zonnepanelenproject de kortst mogelijke terugverdientijd en realiseert u een gevoelige besparing op het prosumententarief.
PIDbox
Bij Futech Home ontvangt u momenteel bij aankoop van minstens 12 zonnepanelen een gratis PIDbox, een toestel dat het rendement van uw zonnepanelen verhoogt en hun levensduur verlengt. Op deze manier zijn uw zonnepanelen gedurende hun volledige levensduur verzekerd van het hoogst mogelijke rendement. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt u er ook nog eens gratis energiemonitor Smappee bij! Op deze manier optimaliseert u vanaf de eerste dag uw zonnepaneleninstallatie.
Het spreekt voor zich dat bij grote ketens dergelijke ‘extra’s’ tot een absoluut minimum zijn beperkt.

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply