Skip to main content

Op woensdag 4 mei vond in Tour & Taxis Brussel de uitreiking van de Trends Gazellen plaats. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven, bovendien vormen ze een integraal onderdeel van ons economisch landschap. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. Ismaël Ben-Al-Lal, CEO van de U2P groep waartoe Futech behoort, kreeg de eer om tijdens de gala avond een keynote te verzorgen.
Tijdens zijn uiteenzetting ging Ismaël dieper in op de uitdagingen die hij aan ging als student, CEO en triatleet. Vanuit zijn hoedanigheid als oprichter en CEO van U2P Group stond hij ook stil bij het belang van hernieuwbare energie in het klimaatvraagstuk.

Snelle groeiers

Bij de grote bedrijven werd Agristo bekroond. Dit bedrijf produceert voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten en is intussen een wereldspeler met een jaaromzet van 600 miljoen euro en meer dan duizend werknemers. Sereni, bekroond in de categorie van middelgrote bedrijven, werd in 2016 opgericht en is intussen de koepel boven 45 begrafenisondernemers. AsterX, tot slot, is een drankenhandel, met vier winkels in het Antwerpse en een groothandel, maar het bedrijf is ook actief in de Antwerpse horeca.
Binnen elke categorie – klein, middelgroot en groot – werden 20 Trends Gazellen aangeduid. De snelst groeiende per categorie werd bedacht met de titel van Trends Gazelle Ambassadeur. Ook drie Waalse bedrijven werden bekroond: ADS H24, PM Sweet en Multi Clever
De avond werd afgesloten met een entertainment act van Hooverphonic zangeres Geike Arnaert.

Fotogallerij

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply