Skip to main content

Bielen Produkten koos voor zonnepanelen om op haar energiefactuur te besparen in tijden van stijgende energieprijzen. Er werd een installatie van 110 kWp geplaatst.

“Er zijn meerdere redenen waarom we voor Futech hebben gekozen, maar toch vooral voor de expertise van Futech.”

Waarom Bielen Produkten heeft gekozen voor Futech? Simpel: “Er zijn meerdere redenen waarom we voor Futech hebben gekozen, maar toch vooral voor de expertise van Futech. Daarnaast ook de goede prijs. Tenslotte hebben we ook een wederzijdse samenwerking.”

“Wij zouden Futech aanraden aan andere ondernemers omwille van de expertise. Futech heeft de nodige vakmensen in huis. De kwaliteit van Futech zit goed.”

De techniekers van Futech gaan steeds netjes te werk. “Het was een vlot eerste contact met Futech. De plaatsing van de zonnepanelen verliep goed.”
Door zijn ingenieursbenadering staat kwaliteit voor Futech steeds op de eerste plaats. Dit wordt dan ook beaamd door Bielen Produkten: “Wij zouden Futech aanraden aan andere ondernemers omwille van de expertise. Futech heeft de nodige vakmensen in huis. De kwaliteit van Futech zit goed.”
Bedankt Produkten Bielen voor het vertrouwen. We wensen jullie veel zon die schijnt op jullie zonne-installatie!

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief