Skip to main content

Heel het jaar door staan ze al bij het ochtendgloren paraat voor onze klanten. Geen dak is hen te hoog, geen paneel is hen te zwaar. Wij zijn enorm trots op onze techniekers en monteurs. Hoog tijd om hen zelf aan het woord te laten. Vandaag bijten we de spits af met Wesly Houben.

Wesly is met meerdere jaren ervaring op zijn conto één van de anciens van het plaatsersteam. “Wat mij vanaf het begin aansprak, is dat Futech een grote firma is met een grote naamsbekendheid en een goede reputatie. Dat merk je ook aan het vertrouwen dat de klanten hebben.”

Afwisseling

“Wat ik het leukste vind aan mijn job? De afwisseling!”, klinkt het enthousiast. “Quasi elke dag kom je bij een andere klant terecht, met een ander type dak en een ander type installatie. Hierdoor sta je telkens weer voor een nieuwe uitdaging en blijf je vanzelf scherp.”
De voorbije maanden werd België fel getroffen door de corona COVID-19 crisis. Hoe heeft Wesly als één van de anciens van het team deze crisis ervaren? “We hielden steeds voldoende afstand en pasten de maatregelen toe zoals deze voorgeschreven werden.”

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply