Skip to main content

Smappee is een energiemonitoringsysteem waarmee u een duidelijk zicht krijgt op de energieverbruikers in uw woning of onderneming. Met Smappee tovert u uw huis om tot een slimme, energiezuinigere woning.

Smappee bezorgt u realtimegegevens over uw elektriciteitsverbruik en het bijhorende kostenplaatje. Ook kan u er van op afstand apparaten mee bedienen. Bovendien kan u met Smappee de presetaties van uw zonnepanelen van nabij opvolgen en bepalen in welke mate een systeem met batterij-opslag een interessante oplossing voor u kan zijn.

Smappee Energy Monitor 2.0.

Smappee App 2.0

Om de bestaande en toekomstige innovaties te ondersteunen en de gebruikerservaring te perfectioneren, pakte Smappee onlangs uit met een nieuwe App, de ‘Smappee Energy Monitor 2.0’.
Deze nieuwe App is uitgerust met volgende innovaties:

  • Extra gebruiksvriendelijk overzicht van de energiestromen en kosten
  • NILM 2.0 detecteert langlopende programma’s zoals wasmachines, droogkasten,… veel beter
  • “Smappee Scenes” en de “Smappee Switch” zijn features die werden ontwikkeld om uw gebouw te automatiseren en op afstand te bedienen

Voorlopig is enkel nog maar de Light versie van de Smappee Energy Monitor 2.0 App beschikbaar. U kan deze reeds downloaden in Google Playstore en iTunes Appstore . 

Vraag uw gratis offerte voor uw zonnepanelenproject aan!

Leave a Reply