Skip to main content

Op woensdag 30 november kreeg Futech een delegatie van Rotary Club Genk-Staelen over de vloer voor een bedrijfsbezoek. De aanwezigen werden ontvangen door Futech CEO Ismaël Ben-Al-Lal en CCO Frans-Joseph Joosten, tevens ook voorzitter van de Rotary Club.

Rotary Club Genk-Staelen werd in 1989 opgericht en telt vandaag maar liefst 63 leden uit uiteenlopende beroepsrichtingen (industrie, handel, diverse diensten, vrije beroepen en overheid).

Het bedrijfsbezoek stond volledig in het kader van de hernieuwbare energietransitie en de energievraagstukken die zich vandaag stellen. Hiernaast kregen de rotariërs de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen van Futech. CEO Ismaël Ben-Al-Lal verzorgde een boeiende bedrijfsvoorstelling en rondleiding, waarna plots niemand minder dan Sinterklaas zijn opwachting maakte.

Tot grote verbazing van alle aanwezigen bleek de Sint wel kaas gegeten te hebben van de slimme productinnovaties die Futech in haar zonnepaneleninstallaties integreert. Of alle aanwezigen het afgelopen jaar wel braaf geweest zijn laten we dan weer in het midden…

Fotogalerij