Skip to main content

Op vrijdag 6 december organiseerde Futech de opleiding ‘Veilig werken op hoogte’ voor zijn techniekers en monteurs. Deze opleiding stond onder de deskundige leiding van Tom Willems van Atrium Opleidingen.
De opleidingsdag werd opgesplitst in 2 grote delen. Na een theoretisch luik in de voormiddag rond onder andere het gebruik van een veiligheidsharnas, volgde namiddag een veiligheidsopleiding op een specifieke zonnepanelenwerf.
Met deze opleiding wil onze onderneming de hoogst mogelijke veiligheid en kwaliteit garanderen tijdens installaties en interventies bij klanten. Ook tijdens de komende maanden zal Futech op geregelde tijdstippen opleidingen voorzien voor zijn monteurs en techniekers.

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Join the discussion One Comment

  • Anoniem schreef:

    Beste, ik heb onlangs zonnepanelen laten installeren en er zat een extra kost in de offerte voor werken op hoogte. Installateurs hebben echter alle zonnepanelen (19kg) handmatig met de ladder naar boven gebracht (ongeveer 6m). Er stond bovendien een stevige wind op de dag van de installatie waardoor me dit een zeer onveilige situatie leek. Is er al wetgeving in België die dit soort onveilige werksituaties voorkomen? Graag advies.
    Alvast bedankt.

Leave a Reply