Skip to main content

Afgelopen zondag zette Futech zijn deuren open voor het grote publiek in het kader van Voka Open Bedrijvendag. Met meer dan 8.000 geïnteresseerden werden de stoutste overwachtingen overtroffen.
Onder leiding van een tiental professionele gidsen van Futech kregen de bezoekers een rondleiding door onze onderneming. Ze konden genieten van een demonstratie van de reiniging van zonnepanelen en kregen in primeur toegang tot de gloednieuwe kantoren en ontspanningsruimte waar voor de gelegenheid een zonnewagen van het Belgisch Solar team en een waterstof kart stonden tentoongesteld.
Verder werden de aanwezigen geïnformeerd over de totaalbegeleiding van Futech, de evolutie van zonnepanelen, de werking van de EL-tester,… Tenslotte presenteerde onze partner iLumen de iLubat, een batterijsysteem waarmee de gebruiker gevoelig kan besparen op het prosumententarief. De iLubat zal over enkele maanden worden gelanceerd. Pre-registratie zonder enige aankoopverplichting is mogelijk via deze link.
Aan het einde van het parcours kregen de bezoekers de mogelijkheid om hun vragen te stellen aan de Energie Adviseurs van Futech en iLumen.
Fotogallerij

Facebook ‘like’ wedstrijd PV Dokter iLumen: link
Bezoek Wouter Beke: link

Pre-registreer zonder aankoopverplichting voor de iLubat van iLumen

Leave a Reply