Skip to main content

JA Solar, één van ’s wereld grootste producenten van kwalitatief hoogstaande zonnepanelen, kondigde zopas aan dat al zijn types zonnepanelen slaagden voor een strenge test op hagelimpact uitgevoerd door het toonaangevende testagentschap TUV Rheinland.
Tijdens de testen maakten hagelstenen met een diameter van 45 mm een impact tegen het glasoppervlak van de JA Solar zonnepanelen met een snelheid van 30,7 meter per seconde (oftewel 110,5 km per u). Bij standaard testen naar de impact van hagel op zonnepanelen bedraagt de diameter van de hagelstenen slechts 25 mm en is de snelheid van impact slechts 23 meter per seconde. Het anti-kinetische energie botsingsgedrag van JA solar panelen ligt tien keer hoger dan de bestaande energiestandaard.
“Opdat onze producten tegen strengere weersomstandigheden zijn opgewassen, is het noodzakelijk om onze zonnepanelen aan strengere hagelimpact testen te onderwerpen”, zegt CEO Jian Xie.
Als aanbieder van JA Solar zonnepanelen zijn de testresultaten voor Futech een zoveelste bevestiging van de hoogstaande kwaliteit van deze panelen.

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply