Skip to main content

Op onze website staat te lezen dat wij experts zijn in zonne-energie. Dat statement zetten we graag kracht bij door elke maand een klant aan het woord te laten. Zij delen hun eerlijke ervaring, vertellen wat goed of minder goed ging, en vooral: of ze ons bedrijf zouden aanraden aan anderen. Deze maand: Tom uit Tessenderlo.

Tom leert ons bedrijf kennen via het internet en het verhaal op onze website overtuigd hem: “Ik zag dat jullie ervaring hebben. Ik had vrij snel door na het lezen van jullie site dat ik er ook op kon vertrouwen dat jullie goed werk zouden leveren.” 

Tom kiest naast zonnepanelen ook voor een thuisbatterij en een laadpaal. Al gebruikt hij die laadpaal momenteel nog niet: “Wij hebben nog geen elektrische auto aangekocht, maar hebben de laadpaal toch al geïnstalleerd.” Ook hier is het de website die Tom overtuigd, maar de duidelijke uitleg van onze verkoper blijkt doorslaggevend. 

Net zoals vele andere klanten is Tom zeer tevreden van onze producten en de installatie hiervan. De installatie en ook de opvolging hiervan verloopt vlot: “Als er iets hapert of zo – wat af en toe wel eens gebeurt, dat is met alle technologie – dan wordt je eigenlijk vrij snel en accuraat geholpen en dat vinden wij wel heel fijn.” Zo legt Tom uit dat zijn thuisbatterij een foutmelding aangaf. Door een telefonisch gesprek met één van onze medewerkers is het probleem snel opgelost: “Dan leggen ze uit hoe je dat ding moet resetten.” 

“Je kon €100 krijgen als je iemand aanbracht dus ik heb dat al gedaan ook, maar dat is niet de grootste reden dat ik het doe hoor. Ik beveel jullie bedrijf bij anderen aan omdat het gewoon goed is, omdat ik gewoon weet dat het duurzaam is.”