Skip to main content

Het is vandaag weer puffen met temperaturen tot 30 graden in onze provincie. Verkoeling zoeken is niet voor iedereen mogelijk, ook niet voor de werknemers van Futech, een bedrijf uit Tessenderlo dat zorgt voor de installatie van zonnepanelen.
Radio 2 ijsjes
De temperaturen kunnen op donkere en leien daken hoog oplopen. Futech neemt daarom extra voorzorgsmaatregelen. “De werknemers krijgen extra bescherming mee zoals speciale handschoenen om brandwonden tegen te gaan,” vertelt Ismaël Ben-Al-Lal, projectmanager bij Futech. Daarnaast krijgen de werknemers het advies om voldoende te hydrateren. Het gezond verstand moet ook zegevieren. “De ploegleider bepaalt of het verantwoord is om te kunnen werken bij hoge temperaturen,” zegt Ben-Al-Lal.

Ijskar

Futech trakteert de werknemers regelmatig op een verfrissende verrassing bij het warme weer. Het bedrijf zorgt ervoor dat een ijskar onaangekondigd een bezoek brengt aan een werf waar werknemers van Futech aan de slag zijn. “Zij kunnen dan genieten van wat afkoeling. Dat appreciëren ze enorm”, zegt Ismaël. “Uiteindelijk staan ze er wel voor onze klanten. Ook met dit weer.”
Bron: Radio 2 Limburg, 3 juli 2018

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply