Skip to main content

U heeft het waarschijnlijk zelf al kunnen vaststellen, maar Futech pakt vandaag uit met een gloednieuwe website. Wij hopen u via het digitale landschap nog beter te kunnen informeren over onze aanpak en de producten/diensten die we aanbieden.
Futech nieuwe website
Ook zullen we u op regelmatige basis via deze blog informeren over nieuwsfeiten of trends uit de markt van de zonnepanelen, of bij uitbreiding de markt van de groene energie.
Een ander belangrijk onderdeel van de nieuwe website is de integratie met de sociale media kanalen. Zo kan u ons voortaan ook bereiken via Facebook, Twitter en LinkedIn. Neem zeker ook een kijkje bij onze tools, waar u gebruik kan maken van ‘Mijn Futech’, een online monitoring tool voor uw zonnepanelen, alsook van onze EPB-calculator.
Net als Rome werd deze website niet op één dag gebouwd. Concreet betekent dit dat we tijdens de komende dagen/weken stapsgewijs verbeteringen zullen blijven aanbrengen.  Uiteraard hechten wij ook veel belang aan uw mening. Heeft u bepaalde opmerkingen of suggesties ter verbetering die u met ons wilt delen? Contacteer ons dan via ons contactformulier !

Leave a Reply