Skip to main content

Op vrijdag 21 september kreeg Futech in het kader van Techclass het bezoek van 2 klassen middelbare school studenten. Zij werden verrast door acteur Herman Verbruggen, ook wel gekend als ‘Marcske’ van TV-serie FC De Kampioenen.
Met Techclass wil Unizo studenten warm maken om voor een technische (STEM) afstudeerrichting te kiezen.

Futech stelde zich kandidaat om deel te nemen aan Techclass omwille van zijn overtuiging dat STEM-opleidingen een ideale voorbereiding zijn voor een uitdagende job op de arbeidsmarkt. De vraag naar technische profielen is enorm! Zaakvoerder Ismaël Ben-Al-Lal maakt zelf al enkele jaren deel uit van het STEM-platform.

Helikopter

Het was dan ook een aangename verrassing dat Futech werd aangeduid als Limburgse vertegenwoordiger om een klas studenten van het Technisch Instituut Heilig Hart in Tessenderlo en van
Katholiek secundair onderwijs Mosa-RT uit Maaseik te mogen ontvangen. Zij gaven hun ogen de kost tijdens een rondleiding doorheen de gebouwen van Futech. Het hoogtepunt was uiteraard de intrede per helikopter (!) van acteur Marc Verbruggen, vergezeld door Bart Lodewyckx (voorzitter Unizo Limburg),  Annemie Lemahieu (directeur Unizo Onderwijs en Ondernemen), Danny Van Assche (gedelegeerd bestuurder Unizo) en Dirk Braeckevelt (voorzitter Unizo).
Futech wenst Unizo te bedanken voor de feilloze organisatie en de aanwezige studenten en begeleiders voor hun enthousiasme tijdens hun bezoek aan onze onderneming.

Fotogallerij

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply