Skip to main content

Op maandag 20 januari kreeg Futech een 40-tal enthousiaste studenten van Technisch Heilig Hartinstituut en het Pius X collega uit Tessenderlo over de vloer. Zij werden door medewerkers Kristof Gaukema en Peter Van Oeteren ondergedompeld in de wondere wereld van de zonne-energie.
Kristof (Project Engineer) en Peter (Quality, production & R&D) verwelkomden de studenten van het vijfde jaar Industriële Wetenschappen en het zesde jaar Wetenschappen Wiskunde met een boeiende presentatie over de historiek en de visie van onze onderneming en die van partneronderneming iLumen.
Nadien konden de studenten tijdens hun rondleiding in de vernieuwde kantoren genieten van enkele demonstraties, zoals bijvoorbeeld een elektroluminescentie test. Deze test maakt het mogelijk om na te gaan in welke mate zonnepanelen te maken hebben met rendementsverliezen ten gevolge van Potential Induced Degradation en/of schade.
Futech bedankt Technisch Heilig Hartinstituut & Pius X en haar studenten voor hun welgemeende belangstelling in onze onderneming.

Fotoreportage

 

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply