Skip to main content

Futech bestaat in 2018 exact 10 jaar. En dat moet gevierd worden! Het hele jaar lang kan u bij onze onderneming genieten van unieke acties en kortingen. Maar dat is niet de enige reden waarom u bij Futech aan het juiste adres bent.

Vinkje Futech Ingenieursbenadering

Onze ingenieursbenadering is steeds het vertrekpunt van elk product, elke dienst en elk project. Van hieruit ontstaan er innovatieve oplossingen die gericht zijn op voortdurende verbetering.
R&D engineering

Vinkje Futech Hoogst mogelijke performantie

Tal van gerealiseerde projecten bewijzen de hoogste performance rate op de markt.

Vinkje Futech Eigen QC-Futech label

Om uw investering maximaal te laten renderen, is het noodzakelijk om de juiste kwaliteitsvolle materialen te gebruiken. Futech kiest er daarom voor om enkel beroep te doen op zonnepanelen die aan het QC-Futech-label voldoen. Dit label legt kwaliteitseisen op met betrekking tot de productienormen van zonnepanelen. Op deze manier kan Futech een uitstekende opbrengst garanderen tijdens de volledige levensduur van uw installatie.
QC Futech

Vinkje Futech Snelle levertermijnen

Wanneer u beslist om met Futech in zee te gaan, zorgen wij ervoor dat uw zonnepaneleninstallatie zo snel mogelijk geplaatst wordt. De termijnen die we beloven komen we ook na!

Vinkje Futech Sterke financiële partner

Futech is een zeer gezonde partner waarop u kan vertrouwen tijdens de volledige levensduur van uw zonnepanelenproject.
DCIM100MEDIADJI_0045.JPG

Vinkje Futech Financieel rendement

Elke euro die u extra investeert, brengt u jaarlijks minstens 0,2 euro op. Op deze manier bent u steeds verzekerd van de beste investering.

Vinkje Futech Unieke productformules

Indien de investering in zonnepanelen te zwaar doorweegt, kan u bij Futech terecht voor een alternatieve huurformule. Deze formule is uniek op de markt!

Groene stroom
Vinkje Futech Gevestigde waarde

Als de op één na grootste speler in de zonnepanelenmarkt in Vlaanderen groeide Futech de afgelopen 10 jaar uit tot een gevestigde waarde. Als u kiest voor Futech, kiest u dus voor zekerheid.

Teamfoto Futech

Vinkje Futech Monitoring

Bij aankoop van zonnepanelen bij Futech krijgt u toegang tot het online rendementsplatform Mijn Futech waar u van zeer nabij het rendement van uw installatie kan opvolgen.

Smappee - Monitoring

Vinkje Futech Rendementsverhogende PIDbox en energiemonitor Smappee

Bij aankoop van minstens 12 zonnepanelen bij Futech ontvangt u een gratis PIDbox. Dit toestel verhoogt het rendement van uw zonnepanelen en verlengt hun levensduur. Op deze manier blijven uw zonnepanelen gedurende hun volledige levensduur optimaal presteren.
PIDbox
Met energiemonitor Smappee tovert u uw huis om tot een slimme, energiezuinigere woning. Hij bezorgt u realtimegegevens over uw elektriciteitsverbruik en het bijhorende kostenplaatje. Bovendien kan u met Smappee van op afstand apparaten mee bedienen.
Smappee Plus

Vraag uw gratis offerte voor uw zonnepanelenproject aan!

Leave a Reply