Skip to main content

Vaak krijgen de energie-adviseurs van Futech Home tijdens gesprekken met klanten die geïnteresseerd zijn in zonnepanelen te horen dat ze een financieel interessant voorstel hebben ontvangen via een groepsaankoop. In welke mate verschilt een dergelijke voorstel met een voorstel van een onderneming zoals Futech Home?
Team 1
Persoonlijke aanpak <=> Lange wachttijden
Allereerst kiest Futech Home bewust voor een persoonlijke aanpak. Wanneer u een offerte-aanvraag indient, zal u snel door één van onze energie-adviseurs gecontacteerd worden voor een afspraak bij u thuis. Tijdens dit gesprek stelt onze energie-adviseur op basis van zijn vaststellingen en uw wensen een offerte op maat op. Uiteraard is deze offerte volledig vrijblijvend.
Bij groepsaankopen moet u vaak rekenen op een wachttijd van enkele weken tot zelfs maanden tussen het moment van offerte-aanvraag en de contactopname. Anderzijds dient de aankoop dan weer afgerond te zijn binnen de periode waarbinnen de groepsaanbieding geldig is. Bovendien is de eerste afspraak in sommige gevallen reeds betalend, al dan niet met ‘cashback’.
Hoogstaande kwaliteit <=> Doorsnee kwaliteit
Door zijn ingenieursbenadering staat kwaliteit voor Futech steeds op de eerste plaats. Via groepsaankopen bent u misschien goedkoper af, maar voor ons is hoogstaande output enkel mogelijk bij producten van hoogstaande kwaliteit. Daarom leggen wij onszelf door middel van het QC-Futech label strenge productienormen en -eisen op. Enkel op deze manier kan u genieten van zonnepanelen van de hoogste kwaliteit en het beste rendement.
Gezonde betrouwbare partner <=> Stap in het ongewisse

Wanneer u ingaat op een groepsaankoop, weet u op voorhand niet met welke partner (installateur) u in zee gaat.  Mogelijk is er sprake van een installatie in onderaanneming. Op deze manier komt u mogelijk wel eens voor onaangename verrassingen te staan.
Futech van zijn kant is een financieel zéér gezonde partner, waarop u kan vertrouwen tijdens de volledige levensduur van uw project. Als de op één na grootste speler in de Vlaamse zonnepanelenmarkt zijn wij een gevestigde waarde, met tal van referenties, waarbij u voor zekerheid kiest. Bij een groepsaankoop heeft u deze zekerheid niet en zet u als het ware een stap in het ongewisse.
Controle bij elk project <=> Controle via steekproef
Bij een onderneming als Futech Home mag u er zeker van zijn dat er een minutieuze controle plaatsvindt op de afwerking van elk project. Bij groepsaankoop gebeurt deze controle steekproefsgewijs. U bent met andere woorden niet zeker dat uw zonnepanelenproject op een correcte manier werd gerealiseerd.
Goede opvolging <=> Onzekere opvolging
Net als bij zijn producten streeft Futech Home voor de service na verkoop de hoogst mogelijke kwaliteit na. Hiertoe kan u steeds gebruik maken van onze klantenzone. Bij een groepsaankoop moet u mogelijk nog op zoek naar een geschikte partner wanneer het probleem reeds is opgetreden. Dit heeft uiteraard nefaste gevolgen voor de opbrengst van uw installatie en dus ook voor uw portefeuille.
Bijkomende voordelen <=> Geen extra’s
Onze energie-adviseurs stellen u graag de unieke financiële optimalisatieformule van Futech Home voor. Hierbij bereikt uw zonnepanelenproject de kortst mogelijke terugverdientijd en realiseert u een gevoelige besparing op het prosumententarief.
Bij Futech Home ontvangt u momenteel bij aankoop van minstens 12 zonnepanelen een gratis PIDbox, een toestel dat het rendement van uw zonnepanelen verhoogt en hun levensduur verlengt. Op deze manier zijn uw zonnepanelen gedurende hun volledige levensduur verzekerd van het hoogst mogelijke rendement.
Het spreekt voor zich dat bij groepsaankopen dergelijke ‘extra’s’ tot een absoluut minimum zijn beperkt.

Vraag een gratis offerte aan

Leave a Reply