Skip to main content

Op donderdag 8 november brachten een kleine 100 klanten een bezoek aan Futech voor een klantenavond. Zij werden getrakteerd op bedrijfspresentatie gevolgd door een rondleiding en een nababbel bij een hapje en een drankje.
Ambassadeursavond Futech
Zaakvoerders Pieter Vangeel en Ismaël Ben-Al-Lal heetten de aanwezigen welkom met een bedrijfsvoorstelling over Futech en zijn partneronderneming iLumen. Ook werd er ook ruimte voorzien voor getuigenissen van klanten, die de gelegenheid kregen om hun ervaringen met Futech met de andere aanwezigen te delen.

Demonstraties

Hierna gidsten enkele Energie Adviseurs van Futech de klanten doorheen de gebouwen van Futech.
Tijdens hun rondleiding konden de aanwezige klanten genieten van een aantal demonstraties, zoals bijvoorbeeld een flash test en een elektroluminescentie test. Deze laatste test maakt het mogelijk om na te gaan in welke mate zonnepanelen te maken hebben met rendementsverliezen ten gevolge van Potential Induced Degradation en/of schade. Ook keken de aanwezigen hun ogen uit aan de zonnewagen van het Belgisch Solar Team, die voor de gelegenheid werd tentoongesteld.

Foodtruck

De avond werd afgesloten met een gezellige receptie bij een hapje en drankje. Aan een foodtruck kon de inwendige mens versterkt worden met overheerlijke desserts.
Futech wenst de aanwezigen te bedanken voor hun enthousiasme. In de nabije toekomst zullen ook andere klantensegmenten worden uitgenodigd voor een bezoek aan onze onderneming.

Fotogallerij

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Join the discussion 4 Comments

 • Jacques NESKENS schreef:

  Geweldige organisatie.
  Tot in de puntjes verzorgd door een enthousiast en professioneel team.
  Ben sinds 2011 uiterst tevreden klant van al hun producten (panelen; zonneboiler; ILUBAT ; PIDboxen en SMAPPEE)
  Het verschil met andere leveranciers is vooral de voorsprong op technisch gebied, de perfecte ondersteuning en monitoring, de vriendelijke bediening voor zowel industriële als particuliere klant, alsook de technische studie met doorgedreven oplossingen om meer rendement te bieden.
  Bovendien hoeft u geen belangrijke sommen te investeren, ze hebben zelfs formules om panelen te plaatsen op hun kosten en afbetaling met kleine vergoeding ZONDER TUSSENKOMST BANKEN! MET BOVENOP 25 JAAR GARANTIE!!!! Wie doet beter????
  IK BEN EEN ZEER TEVREDEN KLANT EN RAAD IEDEREEN AAN OM VRIJBLIJVEND INFO TE VRAGEN OM ZO ONZE PLANEET TE HELPEN VERBETEREN MET PROPERE ENERGIE;

 • Thora schreef:

  Was een geweldige avond, alles goed uitgelegd, en een fijne rondleiding gehad, en daarna lekkere wafel gegeten , proficiat

 • Marc en Rian van Boxel schreef:

  Het was leuk om het bedrijf eens te bezoeken, een hele goeie uitleg gekregen en zeer vriendelijke en bekwame mensen. Dank U voor de uitnodiging

 • Marc Melens schreef:

  Het was een interessante avond. Op de rondleiding werd duidelijke uitleg gegeven en uitgebreid op de vragen geantwoord. Ik ben blij dat ik heb mogen deelnemen.

Leave a Reply