Skip to main content

Futech is er erg trots op dat meer dan 10.000 klanten vandaag nog steeds erg tevreden zijn dat ze voor onze onderneming gekozen hebben. Eén van hen is gewaardeerd ‘Thuis’-acteur Wim Stevens.
Wim Stevens Focus WTV
Foto Focus WTV

“Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat Futech niet zomaar een firma is die zonnepanelen komt verkopen”, legt Wim uit. “Zij kwamen meteen met een concreet voorstel op de proppen voor mijn situatie, met zowel focus op korte als op lange termijn. Het was dan ook al snel duidelijk dat ik voor Futech zou kiezen.”

West- en Oostoriëntatie

“Ook wist Futech me met sterke argumenten te overtuigen dat zelfs een minder gunstige west- en oostoriëntatie van de zonnepanelen in combinatie met de dakhelling en de beperkte ruimte toch nog steeds een mooi rendement oplevert!
“Ik ben tot dusver zeer tevreden over het totaalpakket. Futech behandelde mijn dossier van A tot Z. De installatie verliep erg vlot, ondanks het regenweer. Ook het woordje uitleg bij de aansluiting kon ik erg waarderen. Tenslotte vind ik het een meerwaarde dat ik met Smappee alle gegevens van mijn installatie van zeer nabij kan opvolgen.”
Wim Stevens

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply