Skip to main content

Op 28 juni haalde Futech tijdens een teambuilding activiteit de interne banden aan. In en rond pretpark Bobbejaanland stonden enkele sportieve en minder sportieve activiteiten op het programma. En zoals dat hoort bij een onderneming die actief is in de sector van de zonne-energie, was de zon de hele dag massaal van de partij.
Met de nodige nieuwsgierigheid voor wat nog komen zou, werden de medewerkers van Futech ’s ochtends met een treintje opgepikt aan de ingang van Bobbejaanland.
Eens aangekomen op de locatie, werd het enthousiaste gezelschap opgesplitst in een viertal teams die met elkaar de strijd aangingen tijdens enkele proeven zoals een schietwedstrijd, een levend tafelvoetbalspel, een potje lassowerpen en ‘last but not least’, blind raften in de naburige sloot.
Vervolgens ging het terug naar Bobbejaanland, waar de medewerkers van Futech na een inspirerend groepsgesprek zich helemaal konden laten gaan in de verschillende attracties van het pretpark. Het nat pak dat traditioneel bij een ritje in ‘de boomstammen’ hoort,  nam iedereen er bij de zomerse temperaturen met de glimlach bij.
Bij het afscheid was iedereen het erover eens dat het een topdag was waarover nog vaak zal worden nagepraat…

Fotogallerij

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply