Skip to main content

Smappee geeft met Smappee Smart EV eigenaars van een elektrische wagen de mogelijkheid om van een aantal voordelen te genieten die hun laadervaring verbetert.

Naast de gebruikelijke features zoals het opzetten van een slimme planning om je elektrische wagen volledig op te laden wanneer dit nodig is en het proportioneel verdelen van de beschikbare energiecapaciteit over verschillende actieve laadstations, biedt Smappee ook unieke slimme laadfeatures zoals bescherming tegen overladen en zelfvoorziening, door zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van zonne-energie om de wagen te laden.

Compatibiliteit

Smappee gebruikers die één of meerdere laadstations aan hun gebouw willen toevoegen, kunnen kiezen voor één van de compatibele laadstations om hun energie efficiëntie verder te optimaliseren.  Smappee is momenteel compatibel met laadstations van verschillende merken zoals Alfen, EVBox, KEBA en Powerdale en heeft de intentie nog andere merknamen toe te voegen.
Uiteraard kunnen eigenaars van een Alfen, EVbox, KEBA of Powerdale laadstation genieten van de Smappee technologie door een Smappee Infinity toe te voegen aa nhun gebouw.
De installatieprocedure is eenvoudig. Voltooi de fysieke installatie van het laadsysteem en van de Smappee Infinity. Configureer vervolgens het laadstation zodat het kan communiceren met Smappee. Verbind tenslotte het laadstion met de Smappee Infinity via de Smappee App.
Meer info over deze integratie vindt u in onderstaande video

Schiphol

Benieuwd naar wat de Smappee Smart EV technologie kan betekenen voor commerciële gebouwen? Bekijk dan onderstaande video waarin Smappee een dynamische slimme uitwisseling van energie tussen auto’s, gebouwen en het net toelaat op het Outlook Office in Schiphol.

Vraag uw gratis offerte voor uw zonnepanelenproject aan!

Leave a Reply