Enkele tevreden klanten aan het woord

Wij zijn er erg trots op dat meer dan 10.000 klanten vandaag nog steeds erg tevreden zijn dat ze voor Futech gekozen hebben.
Graag laten we enkelen van hen aan het woord over hun ervaringen met Futech.

Ontvang gratis een offerte

Vul het onderstaande formulier in en we bellen je zo snel mogelijk voor een afspraak.

  "Vanaf het opzetten van de scope van de zonnepaneelinstallatie met batterijen, de opmaak van de offerte, de montage en de indienstelling is alles vlot en naar wens verlopen.
  Er is op een open en correcte manier gecommuniceerd en samengewerkt. Ook is er rekening gehouden met de eisen en de wensen van de klant.
  De verschillende contacten met het Futech team met sales, opmeting, montage team, planning tot en met de after sales is correct en professioneel verlopen. Proficiat en bedankt aan het ganse team voor de aangename samenwerking.
  Dit is mijn tweede ervaring met Futech, onze huidige woning heeft ook een Futech zonnepaneelinstallatie, en voor onze nieuwe woning hebben we vanwege de eerste positieve ervaring ook voor een Futech installatie gekozen."

  Daniel Verloo – Heist-op-den-Berg

  “Ik ben een echte believer van de ingenieursbenadering van Futech. Hun slimme technologie zorgt ervoor dat ik het maximale rendement uit mijn investering haal. Professionele en vriendelijke medewerkers leiden bij Futech alles in goede banen en als je dan toch een vraag hebt, wordt deze met de glimlach beantwoord."

  Jos Lantmeeters (Gouverneur Limburg) – Genk

  “Wij hebben voor Futech Home gekozen omdat het een eerlijke installateur is. Je merkt dat aan alles wat ze doen: de manier waarop ze zijn, de kwaliteit, de PIDbox die ze zelf hebben ontwikkeld,… Toen we kozen voor Futech Home, hebben we een inschatting gemaakt en dat bleek de juiste keuze. Zeker nu de installatie zo vlot geplaatst is en werkt, zijn we er echt zeker van dat Futech Home de beste keuze is. We hebben nog nooit problemen gehad met onze zonne-installatie. We hebben het ook al aangeraden aan andere mensen die zonnepanelen overwegen.”

  Laurent Caris – Paal/Beringen

  “De plaatsing van de zonnepanelen verliep heel vlot. Ik heb Futech dan ook al aangeraden aan collega’s. Bij vergelijking met andere zonnepaneelbedrijven komt Futech er toch het beste uit. Daarnaast is Futech meer dan enkel installateurs. Er is een focus op kwaliteit.”

  Jeffrey Freson – Tongeren

  “Voor ons is de firma Futech de hoogst mogelijke beoordeling waard. Vanaf het eerste contact met Energie Adviseur Yassine waren wij overtuigd en vol vertrouwen om te gaan voor een zonnepaneleninstallatie. De uitvoering liep perfect door de plaatsers! Blijf verder werken zoals jullie doen. Perfect team!”

  Morena De Groot – Beersel

  “Ik ben zeer tevreden over de opvolging, uitvoering en de bekwaamheid tijdens het volledige proces van offertebespreking tot en met plaatsing.
  Waren alle firma’s maar zoals Futech!”

  Joey Andries – Halen

  “Een correcte deal voor een innovatief product, plaatsing door vakbekwame technici en een glasheldere gebruiksondersteuning.
  Omwille van deze redenen kozen wij voor een zonnepaneleninstallatie bij Futech!”

  Marc Coel – Wilderen

  “Graag willen we Energie Adviseur Dion nogmaals bedanken voor de duidelijke en verstaanbare uitleg bij de offerte van zonnepanelen. De plaatsing is gebeurd door een TOP team, bestaande uit Brandon en Glenn. Zeer vriendelijke, correcte, professionele en proper werkende monteurs. Wij zijn zeer tevreden met onze keuze voor Futech. Bedankt aan iedereen die hier op een of andere manier zijn steentje toe bijgedragen heeft."

  Nadine & Luc Palmans – Bilzen

  Ga zelf eens kijken bij onze klanten!