Enkele tevreden klanten aan het woord

Wij zijn er erg trots op dat meer dan 10.000 klanten vandaag nog steeds erg tevreden zijn dat ze voor Futech gekozen hebben.
Graag laten we enkelen van hen aan het woord over hun ervaringen met Futech.

Ontvang gratis een offerte

Vul het onderstaande formulier in en we bellen je zo snel mogelijk voor een afspraak.

  “Samen met de stad Mechelen kiezen we heel bewust ecologische oplossingen voor zaken die we dagdagelijks gebruiken. De stad werd hier dit jaar ook voor bekroond en we zijn heel bij dat we als club mee de uitstraling kunnen verzorgen. Dit verhaal eindigt niet bij zonnepanelen. We hebben gekozen voor een nieuwe, zuinigere spelersbus en we zijn ook bezig met een onderzoek naar plastieken bekers om onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verkleinen“

  Gert Van Dyck – Directeur KV Mechelen

  “De keuze voor Futech was logisch, gezien ze een totaalpakket konden bieden om onze logistieke service quasi CO2-neutraal te maken. Zij maakten een mooie analyse van het totaalverbruik. We mikken op een 90% dekking van onze energiebehoefte met deze investering. Dankzij de slimme tools van Futech kunnen we dit dagdagelijks opvolgen.”

  Filip Wautelet – Medical Logistics

  “We gingen in zee met Futech omdat ze als eersten een concreet voorstel lanceerden met doordachte berekeningen en technische oplossingen. We zijn erg blij dat het project binnen de strakke timing afgerond werd. We kunnen niet klagen over de uitvoering: alle beloftes zijn waargemaakt.”

  Koen van Looke – Groep Coek

  “Futech plaatste 2.124 zonnepanelen op de daken van Verano. Futech Home draagt de volledige investeringskost, waardoor Verano zijn volledig investeringsbudget kan inzetten op productinnovatie. Dankzij de professionele opvolging verliep de installatie erg vlot. Bovendien zijn we zonder zelf te investeren een groen bedrijf én halen we rendement uit een ongebruikte oppervlakte, ons dak.”

  Thierry Iens – Verano

  “Futech installeerde bij ons een indrukwekkende schans met meer dan 7.000 zonnepanelen boven de parking voor trucks. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en de goede opvolging. Het is een investering die zowel financieel als marketinggewijs rendeert.”

  Viktor Kerfs – TruckStop 26 bis

  “Zeer tevreden over de samenwerking met Futech. De installatie verliep vlot, afspraken worden nageleefd en meest belangrijk: de opbrengsten liggen zeer hoog. Ik ben een zeer tevreden klant!

  Jurgen Gobyn – Gobo