Skip to main content

Al sinds haar oprichting in 2008 is Futech gespecialiseerd in de plaatsing fotovoltaïsche installaties op de Belgische residentiële en industriële markt. Een goede tien jaar geleden nam onze onderneming haar intrek op Ambachtsstraat 19 in Tessenderlo, gelegen in industriezone Poort West-Limburg.
Wanneer u het terrein van Futech binnen rijdt, kan u er moeilijk naast kijken: zowat overal op en rondom het gebouw duiken er zonnepanelen op. De installatie op het dak is dan ook goed voor een stroomproductie equivalent aan het jaarverbruik van meer dan 100 gezinnen.

James Bond

Eens u via de receptie het gebouw betreedt, valt meteen het moderne maar gezellige karakter van de vernieuwde kantoren en vergaderruimtes op. In de R&D-afdeling komt u terecht in de ‘speeltuin’ van onze ingenieurs, waar reeds meerdere productinnovaties (die bijdragen aan de optimale werking van zonnepanelen) voor het eerst het daglicht zagen.
Of hoe De Standaard-journalist Stijn Decock het onlangs nog mooi verwoordde: “Een bezoek aan het atelier van Futech voelt een beetje aan als James Bond die langsgaat bij Q om de nieuwste snufjes op te pikken.”

Virtuele 360° tour

Ook razendbenieuwd naar hoe het er bij Futech achter te schermen aan toe gaat? Breng ons dan zeker een virtueel bezoekje met onze 360° Tour!
receptie Futech

Klik hier voor onze 360° Tour!

Leave a Reply