Skip to main content

Op onze website staat te lezen dat wij experts zijn in zonne-energie. Dat statement zetten we graag kracht bij door elke maand een klant aan het woord te laten. Zij delen hun eerlijke ervaring, vertellen wat goed of minder goed ging, en vooral: of ze ons bedrijf zouden aanraden aan anderen. Deze maand: Renaat uit Diepenbeek. 

Renaat maakt voor het eerst kennis met Futech door het maandelijkse magazine van VOKA. “Daar stond toen een artikel in over Futech en zonne-energie en er stond iets in wat mij wel aansprak. Over de technologie en de werking van het bedrijf, en toen heb ik Futech gecontacteerd.” 

Renaat besluit naast zonnepanelen ook nog een thuisbatterij en een laadpaal te laten installeren. Door de drukte gebeurd deze installatie door een onderaanneming van Futech, maar ook daar is Renaat tevreden van: “Absoluut zeer tevreden van die groep! Dat waren zeer fijne werkmannen!” 

Renaat deelde zijn tevredenheid over Futech met anderen en kreeg hier dankzij onze “friends with benefits”-actie 100€ voor. “En mijn broer gaat het waarschijnlijk ook via jullie doen!” voegt Renaat nog toe. 

“Ik zou zeggen: Gewoon zo verder blijven doen! Mensen hebben altijd zoiets van “wat kan er beter?” Nee, doe gewoon verder zoals jullie beter zijn want soms door beter te willen doen begin je slechter te doen!”