Skip to main content

Als u als particulier of als onderneming een zonnepaneleninstallatie laat plaatsen, rekent u uiteraard op de hoogst mogelijke kwaliteit. Toch gebeurt het jammer genoeg regelmatig dat zonnepanelen van mindere kwaliteit worden geleverd.

“Slechts 5 procent van de zonnepanelen wordt door de koper (installateur, projectontwikkelaar, EPC-contractor) op kwaliteit gecontroleerd”, waarschuwt Paiga Campbell, directeur Business Development bij fabrikant van testapparatuur Eternalsun Spire in Solar Magazine. “Dit biedt fabrikanten vrij spel om klanten die geen kwaliteitscontrole uitvoeren een mindere kwaliteit zonnepanelen te leveren.”
Gelukkig kan u als Futech klant op beide oren slapen…

QC Futech label

Vanuit zijn ingenieursbenadering zet Futech sterk in op kwaliteit. Zo richtte onze onderneming het QC Futech kwaliteitslabel op.
QC Futech
Dit label houdt in dat elk zonnepaneel dat u bij Futech aankoopt aan een 100% kwaliteitscontrole werd onderworpen in de vorm van:
– Een eigen flashtest
– Een eigen elektroluminescentie test
Onze zonnepanelen voldoen met andere woorden aan de strenge productienormen en eisen die Futech zichzelf oplegt en staan bijgevolg garant voor de beste kwaliteit en het hoogste rendement.

Vraag uw gratis offerte voor uw zonnepanelenproject aan!

Leave a Reply