Skip to main content

Om uw investering in zonnepanelen maximaal te laten renderen is het noodzakelijk om de juiste kwaliteitsvolle materialen te gebruiken. Futech kiest er daarom voor om beroep te doen op Hanwha Q Cells zonnepanelen die aan het QC-Futech lastenboek voldoen.

Dit lastenboek resulteert in het QC-Futech label dat kwaliteitseisen oplegt met betrekking tot de productienormen van zonnepanelen.
QC Futech
Het QC-Futech label houdt in dat elk zonnepaneel dat u bij Futech Home aankoopt, aan een 100% kwaliteitscontrole werd onderworpen in de vorm van:
– Een eigen flashtest
– Een eigen elektroluminescentie test
Onze zonnepanelen voldoen met andere woorden aan alle strenge productienormen en eisen die Futech zichzelf oplegt en staan bijgevolg garant voor de beste kwaliteit en het hoogste rendement.

Nieuw kwaliteitscertificaat

TUV Rheinland ok
Onlangs behaalde Hanwha Q Cells als eerste zonnepanelenfabrikant het nieuwe ‘Quality Controlled PV’ certificaat dat wordt uitgereikt door het onafhankelijke testagentschap TÜV Rheinland. Dit certificaat geldt als bewijs voor het succesvol reageren op het stresstestprogramma op basis van  de IEC TS 63209 standaard.
Op 19 januari 2021 zal Hanwha Q Cells tijdens een webinar toelichten op welke manier klanten en de zonnepanelenindustrie in zijn geheel zullen kunnen profiteren van deze nieuwe kwaliteitscertificering.

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply