Skip to main content

Na een lange periode van lockdown omwille van de uitbraak van de COVID-19 pandemie, kwam het voltallige team van Futech op vrijdag 3 juli voor het eerst weer samen voor een Inspire Meeting en teambuilding activiteit. Dit alles gebeurde uiteraard met het nodige respect voor de nog steeds geldende ‘social distancing’ maatregelen.
Een foodtruck voorzag heerlijke hamburgers voor de hongerigen, waarna zaakvoerder Ismaël Ben-Al-Lal het woord nam voor de Inspire Meeting. Hij zoomde dieper in op de kernwaarden van Futech en haar partnerbedrijven. Ook ging hij met het team in dialoog over de gehanteerde aanpak tijdens de lockdown. Enkele nieuwe collega’s kregen tenslotte de gelegenheid om zichzelf kort voor te stellen.
De Inspire Meeting werd afgesloten met een welverdiende huldiging voor Frans-Joseph Joosten, die zijn tiende verjaardag als Sales Manager van Futech mocht vieren en hiervoor uitvoerig in de bloemetjes werd gezet.

Futech Cup

De namiddag werd afgesloten met enkele ludieke teambuilding activiteiten, die deel uitmaken van de Futech Cup.
Naar het goede voorbeeld van de immens populaire Container Cup, zullen de leden van de werkgroep Teambuilding tijdens de komende weken op zoek gaan naar de collega die tijdens de verschillende proeven het best uit de verf komt.
Aan originaliteit bij de eerste proeven alvast geen gebrek, want wat denkt u nu zelf van een potje PIDbox vissen of iLubat heffen…?

Fotogallerij

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply